Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premierul Dacian Ciolos, chemat sa dea explicatii in Parlament cu privire la numirea noilor prefecti

Antena3 Antena3,
Premierul Dacian Ciolos, chemat sa dea explicatii in Parlament cu privire la numirea noilor prefecti

ALDE a solicitat, luni, Biroului permanent al Camerei Deputatilor chemarea in Parlament a premierului Dacian Ciolos pentru a da explicatii cu privire la criteriile care au stat la baza numirii noilor prefecti, a. continuă pe Antena3

Cati fani a castigat premierul Dacian Ciolos in ultimele trei zile

PotrivitFacebrands, pagina oficiala a premierului Dacian Ciolos a crescut, in ultimele trei zile, cu 9. 200 de aprecieri, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 30. 000 de fani. Fluctuatiile se explica prin faptul ca premierul a fost de partea legii in disputa cu Antena 3, in timp ce presedintele a criticat heirupismul cu care au actionat inspectorii ANAF.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi

Dacian Ciolos este chemat in Parlament. Se cer explicatii pe tema schimbarii prefectilor

ALDE vrea sa-l cheme, in Parlament, pe premierul Dacian Ciolos pentru a prezenta criteriile de desemnare a noilor prefecti, copresedintele formatiunii, Daniel Constantin, sustinand ca au fost numiti oamenii.

Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, ca problemele mari au trecut in cazul bebelusilor bolnavi, insa ancheta trebuie sa continue, pentru a se identifica sursa .

Senator PSD: Iliescu a fost in spatele convocarii lui Dacian Ciolos in Senat

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca ideea convocarii premierului Dacian Ciolos in Parlament, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor televiziunilor din trustul Intact, a pornit de la fostul presedinte Ion Iliescu.

Proiectul salarizarii promovat de PSD, irealizabil

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca proiectul legii salarizarii intocmit de fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, este ''irealizabil '' din punct de vedere bugetar, transmit surse din presa.

Nu se stie cauza imbolnavirii copiilor din Arges, in spitalul de Pediatrie nu e epidemiolog

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca, dupa cazurile copiilor imbolnaviti in Arges si care prezinta o situatie curioasa, se impune suplimentarea posturilor de epidemiologi in spitale, primul de pe lista fiind chiar cel de Pediatrie din Pitesti, unde sunt internati 33 de copii, transmite Mediafax.

Presedintele se adreseaza luni Parlamentului. Premierul va fi prezent la sedinta

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, luni, la ora 16. 00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, mesajul vizand teme de politica interna, iar la sedinta va fi prezent si premierul Dacian Ciolos, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )