Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ciolos a cedat nervos: ii ameninta cu tribunalul pe cei care fac afirmatii nefondate despre PLUS

Antena3 Antena3,
Ciolos a cedat nervos: ii ameninta cu tribunalul pe cei care fac afirmatii nefondate despre PLUS

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de. continuă pe Antena3

Ciolos, avertisment pentru cei care ii ataca partidul

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de la inregistrarea formatiunii politice, au fost lansate o serie de atacuri si acuze care nu au niciun fundament.

Dacian Ciolos: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri la Targu Jiu ca ii va chema la tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, subliniind ca dupa ce a consfintit alianta cu USR, au aparut tot felul de zvonuri si interpretari.

Dacian Ciolos, ramas fara argumente, trece la amenintari: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa PLUS

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a transmis ca ii va chema in tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate despre partidul pe care il conduce. Asta dupa ce a tinut sa bata obrazul presei pentru modul in care a.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

LOVITURA fara PRECEDENT pentru cei care LOCUIESC la BLOC! S-A VOTAT! De acum inainte vor trebui sa SUPORTE CONSECINTELE!

Schimbare uriasa pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Fiecare va trebui sa respecte un regulament, altfel o sa suporte consecintele. Administratorii vor fi obligati sa afiseze regulamentul blocului,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )