Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dacian Ciolos il critica dur pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sa explice de ce coalitia PSD-ALDE a mintit fara scrupule oamenii anul trecut

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos il critica dur pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sa explice de ce coalitia PSD-ALDE a mintit fara scrupule oamenii anul trecut

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare pe care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a trimis-o in septembrie 2016, chemandu-l in Parlament sa explice intentia ingrijoratoare a Guvernului de a plafona indemnizatiile de crestere a copiilor. continuă pe România Liberă

Dragnea critica persoanele care se pensioneaza ca sa beneficieze de Legea pensiilor militarilor

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca persoanele care se pensioneaza din sistemul de aparare pentru a beneficia de Lege in vigoare se lasa manipulati sau nu-i mai intereseaza onoarea militara.

Seful PSD critica persoanele care se pensioneaza ca sa beneficieze de Legea pensiilor militarilor

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca persoanele care se pensioneaza din sistemul de aparare pentru a beneficia de Lege in vigoare se lasa manipulati sau nu-i mai intereseaza onoarea militara.

Liviu Dragnea afirma ca angajatii din sistemul de Aparare, care se pensioneaza acum, se grabesc. Ce asigurari a dat seful PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca angajatii din Aparare care se pensioneaza acum se grabesc, asigurandu-i ca daca vor ramane in sistemul de aparare vor prinde majorarile salariale si implicit pensiile mai mari in anii urmatori.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre dezvaluirile privind presupusele legaturi cu firma TelDrum: Nu ma simt vanat, chiar sunt. Nu am legaturi cu aceasta societate. Stau si ma intreb totusi: daca era o societate straina, ar fi beneficiat de acelasi tratament?

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca este vanat, in contextul in care in spatiul public au aparut mai multe materiale jurnalistice despre presupusele sale legaturi cu firma TelDrum.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos a reamintit ca a atras atentia inca din 2016 ca pensiile speciale votate in Parlament pe banda rulanta sunt o ipocrizie electorala. O parte a raului e deja facut, sustine Ciolos.

Pensionara M.A.I. de lux, om de baza in echipa lui Dacian Ciolos

Irina Alexe, unul dintre secretarii de stat ai lui Dacian Ciolos in MAI, facuta general la 35 de ani, a iesit la pensie la 42 de ani. Femeia beneficiaza de o pensie de 13. 000 de lei. Irina Alexe.

Dacian Ciolos, despre pensiile speciale: O parte a raului e deja facut

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca a atras inca de anul trecut atentia ca pensiile speciale votate in Parlament aproape pe banda rulanta sunt ipocrizie electorala exprimata pe spatele.

Sedinta conducerii Camerei Deputatilor, anuntata pentru miercuri, a fost reprogramata pentru o data ulterioara. Camera Deputatilor ar fi trebuit sa aiba o sesiune extraordinara, la cererea Guvernului

Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor anuntata pentru miercuri, 2 august, de la ora 11. 00, a fost reprogramata la o data care va fi comunicata ulterior, anunta directia de comunicare a Camerei Deputatilor, intr-un comunicat. Conducerea Camerei ar urma sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului, necesara pentru ca guvernul sa poata da ordonante de urgenta, dupa ce premierul Mihai Tudose a solicitat acest lucru pentru trecerea ELCEN la Primaria Capitalei.

Incertitudine privind sesiunea extraordinara parlamentara: Dragnea sustine ca nu a convocat-o, ci ca este posibil, in functie de Guvern/ Camera Deputatilor anuntase oficial convocarea in perioada 2-4 august

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat luni ca informatia privind convocarea in perioada 2-4 august a unei sesiuni extraordinare este gresita, existand doar o intentie ca acest lucru sa se intample, in functie de Guvern, cel care trebuie sa dea ordonante. Aceasta declaratie contrazice chiar anuntul oficial facut de biroul de presa al Camerei Deputatilor, care, sambata, a anuntat presa acreditata ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor conducerea forului legislativ) va avea loc miercuri ora 11. 00, iar pe ordinea de zi se afla scrisoarea presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august.

De ce nu se anunta cand este sesiunea extraordinara a Parlamentului. Liviu Dragnea vrea sa treaca mai multe ordonante, Mihai Tudose ezita

Liviu Dragnea vrea sa rezolve in aceasta saptamana soarta pensiilor speciale, a FSDI si a ELCEN. Neintelegerile dintre presedintele Camerei Deputatilor si premier pun sub semnul intrebarii convocarea sesiunii extraordinare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )