Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor are ca scop corectarea unor disfunctionalitati din sistem. Seful Guvernului a precizat ca accestul se va pune pe domeniul. continuă pe B1

Sindicalistii din administratia publica ameninta cu proteste si cu biocotarea alegerilor, dupa discutiile de la ministerul Muncii despre ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Nemultumiti de rezultatul discutiilor de la ministerul Muncii, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la salarizarea bugetarilor, sindicalistii din administratia publica ameninta cu boicotarea.

Proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfunctionalitati din sistem

Prioritatea este domeniul Sanatatii, potrivit Guvernului ----------- *ACTUALIZARE 20:08 Ministrul Muncii: in discutiile cu partenerii sociali, ne-am asigurat ca niciun salariu nu va scadea Asteptarile referitoare la proiectul de ordonanta privind salariile bugetarilor erau foarte mari, iar in discutiile pe care le-a avut cu partenerii sociali Guvernul s-a asigurat ca niciun salariu nu va scadea, a afirmat in aceasta seara ministrul Muncii, Dragos Pislaru. *ACTUALIZARE 19:35 Dacian Ciolos a explicat ordonanta de crestere a salariilor bugetarilor: Sanatatea, prioritara Premierul Dacian Ciolos a explicat de ce cresterile salariale din sanatate au fost acordate cu prioritate, in proiectul de ordonanta privind cresterea salariilor bugetarilor. *ACTUALIZARE 19:12 Sindicalistii din Educatie, nemultumiti de Ordonanta privind salarizarea *Iohannis a discutat cu premierul Ciolos despre principiile proiectului privind salarizarea bugetarilor.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

Dacian Ciolos: Proiectul nu va afecta salariile existente decat in sens pozitiv. Prioritatea este Sanatatea

Premierul Dacian Ciolos a facut marti seara, de la Guvern, cateva precizari despre proiectul de ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Seful Executivului a precizat ca se urmareste.

Ciolos, despre salarizarea bugetarilor: accentul va fi pus pe domeniul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor va corecta unele disfunctionalitati din sistem, iar accentul va fi pus pe domeniul Sanatatii.

Ciolos a discutat cu ministrii Muncii si Finantelor despre ordonanta de urgenta privind salarizarea

Premierul Dacian Ciolos a discutat cu Ministrul Muncii si cu Ministrul Finantelor despre varianta ce va fi aleasa in ceea ce priveste salarizarea bugetarilor, proiectul de ordonanta de urgenta.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

Ministrul Muncii, discutii cu sindicatele pe tema OUG-ului privind salarizarea

Ministrul Muncii Dragos Pislaru se va intalni, marti, pentru consultari privind OUG-ului privind salarizarea personalului bugetar, cu reprezentantii sindicatelor, anunta ministerul printr-un comunicat de presa citat de Mediafax.

Dacian Ciolos, fanul lui Marian Godina. Premierul, despre textul politistului: Nici eu nu o puteam spune mai bine (VIDEO)

Premierului Dacian Ciolos i-a placut atat de mult un text scris de politistul Marian Godina incat nu s-a putut abtine sa il impartaseasca cu toti cei care il urmaresc pe pa.

Sindicate: Proiectul privind salarizarea a creat nemultumiri pentru ca rezolva partial doar sanatatea si administratia publica centrala

Liderii confederatiilor sindicale au acuzat, marti, ca proiectul de ordonanta privind salarizarea in sistemul bugetar a creat nemultumiri in unele sectoare de activitate pentru ca, practic, sunt rezolvate partial doar doua domenii: sanatatea si administratia publica centrala.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )