Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

B1 B1,
Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor are ca scop corectarea unor disfunctionalitati din sistem. Seful Guvernului a precizat ca accestul se va pune pe domeniul.

Dacian Ciolos, fanul lui Marian Godina. Premierul, despre textul politistului: Nici eu nu o puteam spune mai bine (VIDEO)

Premierului Dacian Ciolos i-a placut atat de mult un text scris de politistul Marian Godina incat nu s-a putut abtine sa il impartaseasca cu toti cei care il urmaresc pe pa.

Dacian Ciolos: Proiectul nu va afecta salariile existente decat in sens pozitiv. Prioritatea este Sanatatea

Premierul Dacian Ciolos a facut marti seara, de la Guvern, cateva precizari despre proiectul de ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Seful Executivului a precizat ca se urmareste.

Liviu Dragnea: Cu Dacian Ciolos am o relatie civilizata. Cu Guvernul am o relatie foarte proasta (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca are o relatie civilizata cu premierul Dacian Ciolos, dar ca relatia sa cu Guvernul este una.

Alina Gorghiu ii da ultimatum lui Dacian Ciolos: Sa faca urgent o numire la Sanatate!

Alina Gorghiu ii da un ultimatum premierului Dacian Ciolos. Co-presedintele PNL i-a cerut lui Ciolos sa numeasca de urgenta un ministru la Sanatate. Premierul va efectua o vizita in Statele.

Dacian Ciolos, la intalnirea svabilor de la Ulm: Avem nevoie de facut treaba nemteasca nu doar in Banat, ci si in alte parti din tara. Asa ca sunteti bineveniti

Dacian Ciolos, primul ministru al Romaniei, a participat la intalnirea svabilor banateni de la Ulm Germania). Acesta a fost insotit si de Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania.

Dacian Ciolos isi joaca mandatul

Criza Hexi Pharma a dus la demisia lui Achimas- Cadariu, un om de sistem, de la conducerea Ministerului Sanatatii. Dacian Ciolos a preluat pentru 45 de zile postul vacant. Are doua optiuni in plan imediat. Sa reformeze sistemul sau sa plece printr-o motiune de cenzura.

Suntem datori sa le spunem ca sunt oricand bineveniti acasa. Premierul Dacian Ciolos, mesaj catre sasii stabiliti in Germania (FOTO)

Dacian Ciolos se afla in vizita in Germania, acolo unde s-a intalnit cu membri ai comunitatilor sasilor din Ardeal. Premierul le-a transmis acestora ca guvernul va incerca.

Nu poti conduce tara pe Facebook. Nu exista armonizare intre ministri. Un fost demnitar din Guvernul de tehnocrati lanseaza acuzatii dure la adresa Executivului condus de Dacian Ciolos

Cabinetul Dacian Ciolos este aspru criticat chiar de unul dintre fostii membri ai cabinetului. Sub protectia anonimatului, acesta spune ca premierul sta prea mult pe Facebook, iar o tara nu poate fi condusa de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )