Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, despre scandalul de la Opera: Presedintele nu are niciun amestec in deciziile legate de acest caz

B1 B1,
Dacian Ciolos, despre scandalul de la Opera: Presedintele nu are niciun amestec in deciziile legate de acest caz

Dacian Ciolos a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis nu are niciun amestec in deciziile legate de Opera Nationala, spunand ca nu are in vedere o cariera politica in PNL. continuă pe B1

Contre intre primii oameni in stat. Ciolos, despre nemultumirile lui Iohannis la adresa Guvernului: Dansul va poate da raspunsul la acest lucru, nu eu

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca, miercuri, va avea o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. Seful Executivului a precizat ca seful statului este cel care este in masura sa vorbeasca despre nemultumirile pe care le are.

Ciolos, despre nemultumirea presedintelui privind Guvernul:Dansul va poate da raspunsuri, nu eu

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca a stabilit sa se intalneasca miercuri cu presedintele Klaus Iohannis si ca va discuta cu acesta pentru a vedea de ce este nemultumit de Guvern.

Presa internationala a relatat pe larg despre scandalul de la Opera Romana (VIDEO)

Scandalul de la Opera Romana a ajuns si in presa internationala. Cazul a fost relatat pe larg de jurnalistii New York Times. Acestia au scris ca fostul director interimar Tiberiu Soare a condamnat.

Vlad Alexandrescu, despre scandalul de la Opera: Discursul presedintelui mi s-a parut injust

Ministrul demisionar al Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat ca nu se poate stabili un dialog fructuos intre parti, la Opera Nationala din Bucuresti, astfel ca ar trebui luate niste masuri severe, precum suspenda .

Tenorului Ioan Hotea, despre scandalul de la Opera: Pentru 1500 de RON pe care ii luam pe luna, m-au dat afara. Johan Kobborg castiga peste 7.000 de euro pe luna (VIDEO)

Tenorul Ioan Hotea este unul dintre cei mai talentati tineri artisti romani si a decis sa-si exprime punctul de vedere in urma scandalului de la Opera Romana, potrivit activenews. ro. Ioan.

Dacian Ciolos, anunt despre situatia de la TVR: Guvernul isi asuma partial responsabilitatea!

Guvernul isi asuma partial responsabilitatea in rezolvarea situatiei TVR, a afirmat premierul Dacian Ciolos, care a adaugat ca in primul rand Executivul trebuie sa aiba ca partener de.

Dacian Ciolos, surprins asteptand civilizat culoarea verde a semaforului pentru a trece strada (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a fost surprins intr-o fotografie asteptand civilizat culoarea verde a semaforului pentru a trece strada. Aceasta fotografie a fost postata pe contul de Instagram a Ancai.

Tudor Chirila: imi pare rau ca ministrul Vlad Alexandrescu a cedat presiunilor. Mai corect formulat ar fi sa spun ca imi pare rau ca premierul Dacian Ciolos i-a cerut demisia

Artistul Tudor Chirila a publicat un mesaj pe Facebook prin care il critica pe Dacian Ciolos ca urmare a demisiei ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. De asemenea, Chirila a mai adaugat ca.

Tudor Chirila ii ataca pe Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Tudor Chirila il critica, intr-un text amplu publicat pe Facebook, pe premierul Dacian Ciolos dupa demisia ministrului Culturii. in final, artistul nu il scapa din vedere nici pe presedin.

Ce ii reproseaza Dacian Ciolos ministrului demisionar al Culturii. Declaratii pe Facebook si din mijlocul protestatarilor din Capitala

Premierul Dacian Ciolos, aflat miercuri seara in mijlocul protestatarilor care il sustin pe ministrul demisionar al Culturii Vlad Alexandrescu, a declarat ca modul in care au fost conduse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )