Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce ii reproseaza Dacian Ciolos ministrului demisionar al Culturii. Declaratii pe Facebook si din mijlocul protestatarilor din Capitala

Antena3 Antena3,
Ce ii reproseaza Dacian Ciolos ministrului demisionar al Culturii. Declaratii pe Facebook si din mijlocul protestatarilor din Capitala

Premierul Dacian Ciolos, aflat miercuri seara in mijlocul protestatarilor care il sustin pe ministrul demisionar al Culturii Vlad Alexandrescu, a declarat ca modul in care au fost conduse. continuă pe Antena3

Tudor Chirila ii ataca pe Dacian Ciolos si Klaus Iohannis

Tudor Chirila il critica, intr-un text amplu publicat pe Facebook, pe premierul Dacian Ciolos dupa demisia ministrului Culturii. in final, artistul nu il scapa din vedere nici pe presedin.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Premierul Dacian Ciolos a precizat, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea avuta cu mai multi primari si parlamentari din regiune, ca a acceptat demisia ministrului Aura Raducu si ca in cursul zilei de marti, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene.

Dacian Ciolos: Si pentru ceapa si la guvern, trebuie umilinta si modestie

Premierul Dacian Ciolos a scris, pe pagina sa de Facebook, raspunzand comentariului unui cititor, ca Pentru ceapa de Pericei trebuie in primul rand rabdare, pentru ca natura sa-si faca treaba, dupa ce omul si-a facut-o. La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucreaza cu oameni. Cu oameni cu asteptari foarte mari, si mai ales nerabdatori. Dar in ambele cazuri, si pentru ceapa si la guvern, trebuie umilinta si modestie.

Dacian Ciolos, despre dezastrul de la TVR: Nu putem petici sacul spart doar pentru a merge la recolta de voturi (FOTO)

Premierul Romaniei Dacian Ciolos a raspuns duminica la mai multe comentarii pe pagina personala de Facebook, comentarii adresate la postarea in care seful Executivului facea trimitere catre un.

Dacian Ciolos despre TVR: Nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, in legatura cu situatia din TVR, ca Cine spune lucrurilor pe nume nu se scuza, si nici nu acuza. A venit insa vremea sa fim sinceri cu noi insine si sa nu tot cerem cuiva sa ascunda gunoiul sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat in plina campanie electorala. Daca asta considerati dumneavoastra o gluma proasta, sa stiti ca nici pe mine nu ma amuza deloc. Dar nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie de urgenta mers la recolta de. voturi.

Dacian Ciolos, interventie legata de TVR

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, referindu-se la situatia TVR, ca gunoiul nu trebuie ascuns sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat .

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. Cine ii va lua locul Aurei Raducu

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos, la solicitarea premierului Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: Dupa Paste vom analiza modul in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului pana acum

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis miercuri ministrilor ca dupa Sarbatorile Pascale se va trage o linie si se va analiza cum au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum. Urez.

Dacian Ciolos: E importanta cooperarea regionala in domeniul energetic cu tari precum Kazahstan, Turkmenistan

Pentru ca Romania sa devina un hub energetic, este importanta o cooperare europeana care sa mearga dincolo de tari precum Ucraina si Republica Moldova, a declarat premierul Dacian Ciolos, precizand ca un parteneriat cu tari precum Kazahstan sau Turkmenistan este important.

Dacian Ciolos: O mare parte a comunitatilor sarace si a tinerilor care nu-si gasesc un loc de munca se concentreaza in regiunea Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca in regiunea Moldovei se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, informeaza Mediafax. De asemenea, seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )