Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dacian Ciolos despre TVR: Nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos despre TVR: Nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, in legatura cu situatia din TVR, ca Cine spune lucrurilor pe nume nu se scuza, si nici nu acuza. A venit insa vremea sa fim sinceri cu noi insine si sa nu tot cerem cuiva sa ascunda gunoiul sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat in plina campanie electorala. Daca asta considerati dumneavoastra o gluma proasta, sa stiti ca nici pe mine nu ma amuza deloc. Dar nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie de urgenta mers la recolta de. voturi. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, despre dezastrul de la TVR: Nu putem petici sacul spart doar pentru a merge la recolta de voturi (FOTO)

Premierul Romaniei Dacian Ciolos a raspuns duminica la mai multe comentarii pe pagina personala de Facebook, comentarii adresate la postarea in care seful Executivului facea trimitere catre un.

Nu putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi

Premierul Dacian Ciolos a scris astazi, pe Facebook, referindu-se la situatia TVR, ca gunoiul nu trebuie ascuns sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat in plina campanie electorala si ca sacul spart nu mai poate fi peticit doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi.

Ciolos, despre situatia grava a TVR: Sa nu cerem sa se ascunda gunoiul sub pres doar pentru ca se vede si miroase urat in plina campanie electorala

Premierul Dacian Ciolos a scris pe Facebook ca a venit vremea sa nu i se mai tot ceara cuiva sa ascunda gunoiul sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat in campanie electorala, in contextul eliminarii Romaniei de la Eurovision 2016 si a unei posibile excluderi din European Broadcasting Union EBU).

Dacian Ciolos, interventie legata de TVR

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, referindu-se la situatia TVR, ca gunoiul nu trebuie ascuns sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat .

Dacian Ciolos: Guvernul va elabora o noua ordonanta privind salarizarea bugetarilor in cel mai scurt timp

Premierul Dacian Ciolos a anuntat vineri ca Guvernul intentioneaza sa reseteze cadrul de lucru si sa redemareze procesul de elaborare a unei ordonante de urgenta care sa nu vizeze atat o schimbare a legii salarizarii actuale, cat o corectare a ei, cu accent pe baza grilei, dar numai in limitele bugetului, potrivit Mediafax.

Dacian Ciolos: Vom reincepe procesul de elaborare a ordonantei de urgenta pentru salarizarea bugetara

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat ca vrea sa reinceapa procesul de elaborare a unei ordonante de urgenta care sa nu vizeze atat o schimbare a legii salarizarii actuale, cat o corectare a ei, cu accent pe baza grilei, dar numai in limitele.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, mesaje pentru romanii care isi sarbatoresc onomastica de Florii (FOTO)

Cu ocazia Floriilor, presedintele Klaus Iohannis si premierul Danian Ciolos au postat pe conturile lor de Facebook mesaje pentru sarbatoritii acestei zile. Duminica Floriilor marcheaza intrarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )