Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care Birtalan Jozsef este eliberat din functia de presedinte al Agentiei Functionarilor Publici, atributiile sale urmand sa fie exercitate de catre vicepresedintele ANFP, Cristian Vasile Bitea pana la numirea unui nou sef al institutiei. continuă pe Adevărul

Presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici a fost eliberat din functie

Premierul Dacian Ciolos a decis eliberarea din functie a presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP), Jozsef Birtalan.

UPDATE: Premierul Dacian Ciolos a semnat demiterea secretarului de stat Adrian Sanda

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a decis demiterea din functie a secretarului de stat Adrian Sanda, ridicat, miercuri, de procurori si dus la audieri la Parchetul instantei supreme.

Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a fost decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

in ultimele zile de mandat, Nicolae Timofti i-a oferit Ordinul Republicii lui Dacian Ciolos

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat miercuri, 16 noiembrie, in ultimele sale zile de mandat, un decret prin care ii ofera premierului Romaniei, Dacian Ciolos, Ordinul Republicii.

Cehii de la CE Capital Partners ii cer lui Dacian Ciolos sa transforme Fondul Proprietatea si SIF-urile in fonduri deschise de investitii

Cehii de la Central European Capital Partners i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos, in care ii cer acestuia sa transforme Fondul Proprietatea FP) si cele cinci societati de investitii financiare SIF) listate pe Bursa de Valori.

Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro: Deputatul a facut public un document in acest sens (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. in acest.

Romania nu este condusa de nimeni. Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos: Pana in 2015 am dus-o bine, nu si in 2016

Victor Ponta l-a numit pe Dacian Ciolos direct raspunzator de situatia actuala a Romaniei in cadrul unei emisiuni la care a fost invitat, anunta DC News. Ponta il ataca pe actualul premier.

Dacian Ciolos face schimbari radicale in sanatate: Guvernul discuta o ordonanta de urgenta care sa modifice modul in care sunt numiti managerii de spitale (VIDEO)

Dacian Ciolos, ordonanta secreta in sanatate. Guvernul va modifica fara nicio dezbatere publica modul in care sunt numiti managerii de spitale dar si cum se vor efectua licitatiile in.

Dacian Ciolos, la un an de la preluarea Executivului: Da, suntem Guvenul zero coruptie, zero populism, zero minciuna

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, le-a cerut ministrilor din cabinetul sau sa-si faca propriul bilant la un an de la preluarea guvernarii sa sa prezinte, public, care sunt reformele realizate, dar si proiectele pe care nu au reusit sa le puna in practica .

Un lider pentru stanga hipstereasca: Dacian Ciolos |OPINIE

Pare un paradox faptul ca un birocrat de la Bruxelles, un om care pare sa se fi nascut in costum si cravata, este in fruntea noii stangi din Romania, ultranationalista si hipstereasca. Da, la Dacian Ciolos ma refer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )