Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacian Ciolos, la lansarea programului GovITHub: Avem nevoie de capacitate inovativa in administratie

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, la lansarea programului GovITHub: Avem nevoie de capacitate inovativa in administratie

Premierul Dacian CIolos a declarat, joi, la lansarea programului GovITHub, ca Guvernul doreste sa aduca in administratia din Romania capacitatea de inovatie din IT. continuă pe România Liberă

Street Art cu Dacian Ciolos, pe zidurile Bucurestiului

Pe strazile Bucurestiului, au aparut stenciluri cu premierul Dacian Ciolos. Stencilul sau sablonul) este o tehnica foarte apreciata si des folosita in street art fiindca e rapida, precisa si multiplicabila, explica Cristian Neagoe, instigator cultural si curator Street Delivery, pentru Adevarul.

Premierul Dacian Ciolos, replica dura pentru Liviu Dragnea privind facilitatile veteranilor: Astfel de abordari populiste, cu tuse groase, sunt dincolo de orice comentariu

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Guvernul va modifica prin ordonanta de urgenta Legea Codului Fiscal, astfel incat sa coreceze regimul facilitatilor pentru veterani.

Dacian Ciolos: Copiile legalizate nu vor mai fi cerute in institutiile de invatamant

Premierul Dacian Ciolos atrage atentia institutiilor de invatamant privind respectarea masurilor de simplificare administrativa. Astfel, el invoca ordinul emis, marti, de ministrul Educatiei, care prevede ca institutiile de invatamant trebuie sa accepte documente conform cu originalul, in locul celor autentificate la notariat.

Dacian Ciolos: Institutiile de invatamant trebuie si ele sa respecte masurile de simplificare. Vor fi suficiente copiile conform cu originalul dupa documente

Dacian Ciolos a anuntat pe Facebook ca si institutiile de invatamant trebuie sa respecte masurile de simplificare administrativa. De asemenea, premierul a mai adaugat ca vor fi suficiente.

Zi de doliu national pe 13 august. Dacian Ciolos: Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei va ramane un simbol al nobletii, discretiei si demnitatii

Premierul Dacian Ciolos a transmis luni un mesaj de condoleante, dupa anuntul privind decesul Reginei Ana a Romaniei. Totodata, Guvernul a decretat ziua de 13 august, zi de doliu national, potrivit B1.

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, vine la Chisinau

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, va veni la sfarsitul lunii august - inceputul lunii septembrie intr-o vizita la Chisinau, anunta mediafax. ro cu referire la surse guvernamentale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )