Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dacian Ciolos, primele impresii despre Sorin Grindeanu: Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos, primele impresii despre Sorin Grindeanu: Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, dupa o intalnire de aproape 3 ore la Palatul Victoria cu noul prim ministru Sorin Grindeanu, care si-a preluat mandatul, ca M-am intalnit, am trecut in revista principalele teme, proiecte pe fiecare domeniu. Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. ) Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor. Nu vreau sa intru in detalii. continuă pe Hotnews

Sorin GRINDEANU si Dacian CIOLOS, prima intrevedere la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la Palatul Victoria, unde se intalneste cu fostul prim-ministru Dacian Ciolos, anunta agerpres. Ciolos a anuntat miercuri ca urmeaza sa aiba joi o.

FOTO + VIDEO. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu l-au escortat pe Sorin Grindeanu, noul prmier al Romaniei, la Palatul Victoria. Seful Executivului s-a intalnit cu Dacian Ciolos

Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al Romaniei, a fost adus, joi, la Palatul Victoriei de catre Liviu Dragnea si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Liderii celor doua partide care formeaza Guvernul i-au strans mainile, iar Grindeanu l-a sarutat pe obraji pe liderul social democratilor.

Ciolos: Il astept diseara la Palatul Victoria pe Sorin Grindeanu; maine vom avea o discutie mai asezata

Dacian Ciolos a anuntat ca il va astepta miercuri seara pe noul premier, Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria dupa ce noul cabinet va depune juramantul in fata presedintelui urmand ca cei doi sa aiba o discutie mai detaliata in cursul zilei de joi.

Dacian Ciolos: Am confirmarea mai multor colaboratori pentru o implicare civica. Nu exclud implicarea in politica. Ce spune despre discutiile cu Grindeanu

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a primit confirmarea mai multor colaboratori de-ai sai din Guvern pentru a i se alatura intr-un proiect civic prin intermediul caruia sa valorifice experienta acumulata la Palatul Victoria. Ciolos nu a exclus o implicare a sa in politica, dar a precizat ca nu a luat o decizie.

Achim Irimescu a demisionat. Interimatul la Ministerul Agriculturii va fi asigurat de catre Dacian Ciolos

Achim Irimescu a demisionat din functia de ministru al Agirculturii cu o zi inainte ca plenul Parlamentului sa dea votul de investitura pentru cabinetul Grindeanu. Prin decret al presedintelui Klaus Iohannis, Dacian Ciolos este numit ministru interimar al Agriculturii.

Sorin Grindeanu, PRIMELE DECLARATII dupa ce Parlamentul a votat GUVERNUL sau (VIDEO)

Sorin Grindeanu a facut cateva declaratii dupa votul de incredere pe care l-a primit in Parlament pentru Guvernul sau. Astazi, dupa acest vot, guvernul este guvernul Romaniei.

Dacian CIOLOS, PRECIZARI de ULTIMA ORA despre viitorul sau politic: Planurile pe care le are impreuna cu USR si PNL (VIDEO)

Fostul premier Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, la Palatul Parlamentului, parlamentarii USR. Tehnocratul le-a multumit acestora pentru sprijinul oferit in campania electorala. Ulterior a.

Dacian Ciolos a facut BILANTUL mandatului de premier: Am beneficiat de o SUSTINERE POLITICA VOLATILA in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii (VIDEO)

Dacian Ciolos a sustinut miercuri ultima conferinta de presa de la Palatul Victoria in calitate de prim-ministru, ocazie cu care a prezentat un bilant al mandatului sau. Ciolos a vorbit despre o.

Sorin Grindeanu n-a stiut la ce se refera modificarea Legii 90. Liviu Dragnea: iti explic eu

Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost intrebati marti de jurnalisti daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001, premierul desemnat spunand ca nu stie despre ce este vorba, iar presedintele PSD afirmand ironic ca acea lege trebuie modificata astfel incat cei condamnati penal sa nu mai existe ca oameni.

Nicusor Dan, despre GUVERNUL GRINDEANU: Nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid

Liviu Dragnea a strans in cabinetul pe care i l-a dat lui Sorin Grindeanu oameni care i-au fost subordonati, fie pe linie administrativa, fie pe linie politica este de p[rere presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )