Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dacian Ciolos, reactie dupa eliminarea a 102 taxe: M-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc in viitor. Daca ar exista o perspectiva, cel putin si pentru TVR, atunci am putea discuta altfel (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, reactie dupa eliminarea a 102 taxe: M-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc in viitor. Daca ar exista o perspectiva, cel putin si pentru TVR, atunci am putea discuta altfel (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a avut marti o prima reactie dupa ce mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe a fost votat in unanimitate, in Camera Deputatilor. Seful. continuă pe B1

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue.

Radu Banciu, despre eliminarea a 102 taxe: Nu e nimic exceptional, dar e normal ca, la un moment dat, sa se reduca toate taxele aberante. Televiziunea publica, pe mine, de exemplu, m-a reprezentat prea putin in 27 de ani(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe, printre care si taxa radio-tv, a fost.

Anca Dragu: Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale pentru legea care elimina 102 taxe

Sursa de finantare lipseste la proiectul PSD adoptat de Parlament privind eliminarea celor peste 100 de taxe nefiscale, iar Guvernul ia in calcul sesizarea Curtii Constitutionale in acest caz, a afirmat marti ministrul Finantelor, Anca Dragu, citata de News. ro. Legea, initiata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut un parcurs record in Parlament, proiectul fiind depus pe 10 octombrie. In doar doua saptamani, legea a trecut de Senat si de Camera Deputatilor.

Klaus Iohannis sustine ca decizia PNL de a-l propune pe Dacian Ciolos ca premier, dupa alegerile parlamentare, este foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca decizia Partidului National Liberal de a-l propune pe premierul Dacian Ciolos sa ramana la conducerea Executivului, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, este o idee foarte buna.

Legea lui Dragnea care elimina 102 taxe nefiscale, votata in unanimitate. Taxele radio-TV se elimina pana la urma, plenul a votat propunerea sefului PSD

Proiectul de lege al sefului PSD, Liviu Dragnea, de eliminare a 102 taxe nefiscale a fost votat marti in unanimitate de Camera Deputatilor, cu tot cu eliminarea taxelor pentru radioul si televiziunea publice. Dragnea a cerut in plenul Camerei Deputatilor sa se pastreze pana la urma aceasta prevedere din proiectul sau de lege, dupa ce luni comisia de buget votase in unanimitate ca cele doua taxe sa ramana in vigoare. Proiectul lui Dragnea a fost votat cu 225 voturi pentru si niciun vot impotriva, desi, in ceea ce priveste taxa radio-TV, liberalii s-au declarat impotriva. Deputatul PNL Andreea Paul a afirmat ca in ansamblu legea este buna, insa a criticat eliminarea taxei radio-tv, despre care afirmase cu putin timp inainte ca pune pumnul in gura Radioului si TV si a afirmat ca PNL ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a legii.

Liviu Dragnea critica intentia liberalilor de a ataca la CCR legea eliminarii celor 102 taxe: Lasati-i sa atace si aceasta lege a taxelor ca sa nu mai fie nici un dubiu in ceea ce priveste aceasta ipocrizie

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, marti, cu privire la decizia PNL de a contesta la CCR legea pentru eliminarea celor 102 taxe, ca le va fi greu sa explice ca ataca un proiect pe care l-au votat.

Taxa radio-tv si timbrul de mediu au fost eliminate. Proiectul lui Dragnea de eliminare a 102 taxe a trecut si de Camera Deputatilor

Mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe a fost in unanimitate, cu 225 de voturi pentru, in Camera Deputatilor, informeaza B1 TV. Daca legea va fi promulgata de.

EXCLUSIV Prima reactie a lui Dacian Ciolos, dupa ce PNL a anuntat ca il propune premier. Merge in campanie alaturi de liberali?

Dacian Ciolos a comentat, pentru Adevarul, decizia votata in unanimitate de PNL de a-l desemna premier dupa alegerile parlamentare din decembrie. Desi a acceptat sa fie candidatul PNL pentru un nou mandat in fruntea Executivului, Ciolos spune ca nu se va amesteca in campania electorala a liberalilor. Atat timp cat nu sunt candidat la alegeri, nu cred ca o implicare in campanie ar fi un lucru bun, spune Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos, prima reactie dupa negocierile cu liberalii: Sunt deschis acestei propuneri. Singura mea implicare va fi pentru promovarea Platformei Romania 100

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca este deschis la propunerea PNL de a raman premier si dupa alegerile parlamentare din 11 noiembrie, insa a anuntat ca nu se va amesteca in campania electorala a formatiunii politice.

Legea PSD privind eliminarea unor taxe, inclusiv a celei Radio-TV, adoptata de Parlament; PNL ar putea sesiza CCR

Camera Deputatilor a adoptat, in unanimitate, in calitate de for decizional, proiectul de lege al PSD privind eliminarea unor taxe nefiscale, printre care si cea Radio-TV, reintrodusa de plen la cererea lui Liviu Dragnea, dupa ce Comisia pentru buget a.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )