Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, reactie dupa eliminarea a 102 taxe: M-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc in viitor. Daca ar exista o perspectiva, cel putin si pentru TVR, atunci am putea discuta altfel (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a avut marti o prima reactie dupa ce mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe a fost votat in unanimitate, in Camera Deputatilor. Seful.

Dacian Ciolos: Am trimis Legea conversiei creditelor la Curtea Constitutionala pentru a nu exista riscul sa fie atacata dupa ce produce efecte

Dacian Ciolos a precizat ca Guvernul sustine Legea conversiei creditelor in franci elvetieni, insa Parlamentul a adoptat-o fata a tine cont de amendamentele Executivului, iar sesizarea la Curtea Constitutionala este pentru a se lamuri eventualele.

SURSE: Conducerea PNL a votat in unanimitate ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului

Biroul Politic National al PNL a aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Ciolos sa fie propunerea partidului pentru functia de premier, dupa alegerile din 11 decembrie, potrivit unor surse citate de news.

EXCLUSIV Prima reactie a lui Dacian Ciolos, dupa ce PNL a anuntat ca il propune premier. Merge in campanie alaturi de liberali?

Dacian Ciolos a comentat, pentru Adevarul, decizia votata in unanimitate de PNL de a-l desemna premier dupa alegerile parlamentare din decembrie. Desi a acceptat sa fie candidatul PNL pentru un nou mandat in fruntea Executivului, Ciolos spune ca nu se va amesteca in campania electorala a liberalilor. Atat timp cat nu sunt candidat la alegeri, nu cred ca o implicare in campanie ar fi un lucru bun, spune Ciolos.

Dacian Ciolos: Atat timp cat nu sunt candidat la alegeri, nu cred ca o implicare in campanie ar fi un lucru bun. Singura mea implicare va fi pentru promovarea Platformei Romania 100

Premierul Dacian Ciolos a reactionat luni, dupa ce Biroul Politic National al PNL a aprobat cu unanimitate de voturi, ca el sa fie propunerea partidului pentru functia de premier, dupa alegerile din 11.

Premierul Dacian Ciolos revine in Salaj. Este a doua vizita de lucru pe care o face in judetul natal

Primul-ministru Dacian Ciolos va fi prezent, vineri, 28 octombrie, la Zalau, cu prilejul unei vizite de lucru in judetul Salaj.

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

Dacian Ciolos: Obiectivul e sa finalizam autostrada Pitesti - Sibiu in 2021, cel tarziu in 2022, daca ne tinem de calendar

Premierul Dacian Ciolos, care a vizitat marti Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault, a afirmat ca obiectivul guvernului este sa finalizeze autostrada Pitesti - Sibiu cel tarziu in 2022, daca ne tinem de calendar.

Liviu Dragnea, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: S-a dovedit ca au fost doi mincinosi de la inceput, doi ipocriti

Dupa ce seful Executivului, Dacian Ciolos a acceptat sa candideze pentru un nou mandate de premier din partea PNL, Liviu Dragnea l-a atacat pe acesta si pe seful statului, acuzandu-I ca sunt ipocriti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )