Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacian Ciolos: Romania este una din rarele tari din aceasta zona care nu are partide populiste sau extremiste in Parlament si sper sa nici nu fie cazul chiar si dupa aceste alegeri

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos: Romania este una din rarele tari din aceasta zona care nu are partide populiste sau extremiste in Parlament si sper sa nici nu fie cazul chiar si dupa aceste alegeri

Dacian Ciolos a declarat ca statul roman nu are partide populiste sau extremiste in Parlament, exprimandu-si speranta ca situatia sa ramana neschimbata si in viitor, . continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Romania are nevoie de o dezbatere din care sa rezulte o Constitutie adaptata

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca pentru dezvoltarea Romaniei este nevoie de o reforma profunda a statului, de o reimprospatare a clasei politice si de o Constitutie care sa reflecte lectiile si experientele democratice si consensul real al societatii asupra drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Ciolos: Romania nu are partide populiste sau extremiste in Parlament. Sper sa nu aiba nici dupa alegeri

Romania nu are partide populiste sau extremiste in Parlament si sper sa nu aiba nici dupa alegeri, a declarat Dacian Ciolos, la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est, organizat.

Se rupe lantul de iubire dintre Dacian Ciolos si PNL?

Sunt tot mai multe semne ca povestea de dragoste politica) dintre Dacian Ciolos si PNL se destrama inainte de a se consuma. Spre deziluzia PNL, ramas si fara locomotiva Vasile Blaga, Dacian Ciolos nu face niciun gest in sustinerea campaniei PNL. Mai mult, face declaratii despre posibile diferente de caracter, intre el si PNL:.

Cumintenia Pamantului devine arma electorala. Fostul ministru PSD Ionut Vulpescu ii scrie lui Dacian Ciolos: in dreptul Ministerului Culturii nu exista nimic, pe post de realizari

Fostul ministru PSD al Culturii, Ionut Vulpescu, i-a adresat o scrisoare deschisa prim-ministrului Dacian Ciolos. Vulpescu critica situatia in care se afla Ministerul Culturii care nu poate achizitiona opera Cuminteniei Pamantului pentru ca nu s-au alocat bani in acest sens in rectificarea bugetara.

Presedintele moldovean Nicolae Timofti il decoreaza pe Dacian Ciolos cu distinctia de stat suprema a Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un Decret prezidential privind decorarea premierului Romaniei - Dacian Ciolos - cu distinctia de stat suprema a Republicii Moldova: Ordinul Republicii, a declarat secretarul general al Presedintiei, Ion Paduraru, pentru Deschide. md.

Ciolos i-a eliberat din functii pe sefii DIPI. Decretele au fost publicate in Monitorul Oficial

Premierul Dacian Ciolos i-a eliberat miercuri din functii pe Mihai Cristian Marculescu, secretar de stat in cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna, si pe cei doi subsecretari de stat, dupa ce Guvernul a decis desfiintarea Departamentului, relateaza Mediafax.

Rata de condamnari de 90% in dosarele DNA este una absolut acceptabila

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ieri ca rata condamnarilor obtinute de procurorii anticoruptie in instanta este de 90% si ca aceasta este una absolut acceptabila, in conditiile in care, in Germania, de exemplu, media achitarilor este de 25%.

Batalia electorala pe mosia lui Dragnea. Cine sunt adversarii baronului de Teleorman: Consiliera lui Dacian Ciolos, Mara de la PNL si arhitectul Shere Teleormobil de la USR

Lista PNL pentru Camera Deputatilor este deschisa in Teleorman de Mara Calista, fosta consiliera a premierului Ciolos, apropiata de liderul liberal Alina Gorghiu, dar si de vicepremierul Vasile Dincu.

Traian Basescu il critica pe premierul Dacian Ciolos: Ce face Ciolos e necinstit; nu vrea sa se bage in mizeria politica, dar nu poti sa mananci gris cu lapte si sa nu ti se scurga pe langa

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine, intr-un interviu acordat News. ro, ca noile actiuni ale premierului Ciolos sunt necinstite, pentru ca spune ca nu vrea partide.

Scrisoare deschisa adresata premierului Dacian Ciolos

Domnule Prim-ministru, Evenimentele din ultima vreme, generate de deciziile Guvernului pe care il conduceti, dar mai ales felul in care intelegeti sa nu va asumati consecintele acestor decizii, m-au obligat sa apelez la acest mod de a ma adresa dumneavoastra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )