Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumintenia Pamantului devine arma electorala. Fostul ministru PSD Ionut Vulpescu ii scrie lui Dacian Ciolos: in dreptul Ministerului Culturii nu exista nimic, pe post de realizari

România Liberă România Liberă,
Cumintenia Pamantului devine arma electorala. Fostul ministru PSD Ionut Vulpescu ii scrie lui Dacian Ciolos: in dreptul Ministerului Culturii nu exista nimic, pe post de realizari

Fostul ministru PSD al Culturii, Ionut Vulpescu, i-a adresat o scrisoare deschisa prim-ministrului Dacian Ciolos. Vulpescu critica situatia in care se afla Ministerul Culturii care nu poate achizitiona opera Cuminteniei Pamantului pentru ca nu s-au alocat bani in acest sens in rectificarea bugetara. continuă pe România Liberă

Anca Dragu: Nu au fost alocati la rectificarea bugetara bani pentru Cumintenia Pamantului, pentru ca nu exista baza legala

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, miercuri, la finalul sedintei de guvern, ca la a doua rectificare bugetara din acest an nu au fost alocati bani pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului, pentru ca nu exista baza legala in acest sens.

Anca Dragu: Executivul nu a alocat bani la rectificare pentru Cumintenia Pamantului pentru ca nu exista temei legal

Guvernul nu a alocat bani la cea de-a doua rectificare bugetara pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului pentru ca nu exista un temei legal, a declarat Anca Dragu, Ministrul.

Anca Dragu: Guvernul nu a alocat bani la rectificare pentru Cumintenia Pamantului intrucat nu exista temei legal

Guvernul nu a alocat bani Ministerului Culturii, la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, pentru achizitionarea operei de arta Cumintenia Pamantului, intrucat nu exista temei legal, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Fostul ministru Cristian Ghinea sustine ca USR incearca sa confiste imaginea lui Ciolos

Ceea ce face PNL este o incercare de a confisca imaginea lui Ciolos, a declarat miercuri fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, audiat la DNA in dosarul Microsoft 2

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul Microsoft 2, el declarand ca nu a luat niciodata spaga si ca viata isi poate oferi multe surprize, dar el stie ca este absolut.

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 14:25 Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a fost pus, astazi, sub acuzare pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft 2, el declarand la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca procurorii nu ii aduc nicio acuzatie ca ar fi luat vreun leu in cazul licentelor IT pentru scoli.

Deputatul PSD Ionut Vulpescu: Afacerea cu sulf Cumintenia Pamantului nu trebuie decontata de Parlament. Este responsabilitatea Guvernului Ciolos

Deputatul PSD Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii, ii transmite premierului Dacian Ciolos ca mingea in ceea ce priveste achizitionarea Cuminteniei Pamantului nu.

Fostul ministru al fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici, vrea sa fie senator PSD de Tulcea

La Tulcea, listele PSD pentru Senat sunt deschise de fostul ministrul al fondurilor europene, Eugen Orlando Teodorovici, care a promis ca va propune parlamentului ca viitorul guvernator al Administratiei Biosferei Delta Dunarii sa fie ales de localnici.

Fostul ministru al economiei din Guvernul Boc, Ion Ariton, vrea sa fie senator de Sibiu, chiar daca este cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul Gala Bute

La Sibiu, ALDE il trimite in cursa pe Ion Ariton, care vrea sa ocupe un scaun de senator, chiar daca este trimis in judecata. Fost ministru al economiei in Guvernul Boc si detinator a doua mandate de senator, Ion Ariton este cercetat pentru fapte de coruptie in Dosarul Gala Bute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )