Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos a avut marti, in marja reuniunii ONU de la New York, o intrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, dedicata in principal problemei liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos merge la ONU si va participa la receptia oferita de Barack Obama

Premierul Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in cadul careia participa la o receptie oferita de presdintele SUA Barck Obama si are programate intalniri cu Secretarul General ONU, Ban Ki-moon, presedintii Finlandei, Palestinei si Egiptului.

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni in Parlament starea economiei

Premierul Dacian Ciolos prezinta, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, situatia economica a Romaniei, invitatia fiind facuta de grupul parlamentar PSD, care i-a cerut primului-ministru ca arate care este situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. ) Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu am nevoie de lectii legat de patriotism, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, la dezbaterea din plenul Parlamentului, unde a fost invitat sa prezinte situatia economica a tarii.

Mesajul lui Dacian Ciolos pentru parlamentari: Nu intentionam sa crestem nicio taxa si niciun impozit

Guvernul nu intentioneaza, pana la sfarsitul acestui mandat, sa majoreze nicio taxa si niciun impozit, a declarat luni premierul Dacian Ciolos, in plenul reunit al Parlamentului. Nu.

Dacian Ciolos, in Parlament: Cresterea economica nu s-a vazut in buzunarul clientelei politice

Premierul Dacian Ciolos vine, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, pentru a prezenta situatia economica a Romaniei. El a fost invitat de grupul parlamentar PSD, care i-a cerut sefului guvernului sa arate care este situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare, informeaza News. ro.

VIDEO Dacian Ciolos a prezentat in Parlament situatia economica a tarii, la solicitarea PSD: Prognoza de crestere economica in 2016 este de 4,8% / Nu intentionam sa crestem nicio taxa, niciun impozit

Cresterea economica estimata pentru acest an este de 4,8%, fata de o prognoza initiala de 4,2%, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, care a prezentat, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

FOTO. Dacian Ciolos a promis Timisoarei, desemnata Capitala Culturala Europeana 2021, tot sprijinul Guvernului

Premierul Dacian Ciolos a felicitat, sambata, pe pagina sa de Facebook, orasul Timisoara pentru atribuirea titlului de Capitala Culturala Europeana 2021. in mesajul sau, primul ministru ii asigura pe timisoreni ca vor beneficia de tot sprijinul Guvernului.

Mesajul lui Dacian Ciolos pentru parintii elevilor: Sa-i trimiteti pe cei care va cer asta la ministru

Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook. b.

Dacian Ciolos: Puteti refuza sa dati copie legalizata la scoala; trimiteti-i la ministru pe cei care va cer asta

Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook. Ciolos raspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )