Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dacian Ciolos a stabilit ministerele care vor fi coordonate de Vasile Dincu si Costin Borc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos a stabilit ministerele care vor fi coordonate de Vasile Dincu si Costin Borc

Premierul Dacian Ciolos a stabilit ministerele care vor fi coordonate de vicepremierii Vasile Dincu si Costin Borc, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos a stabilit ministerele pe care vicepremierii le coordoneaza

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a stabilit ministerele pe care vicepremierii le vor coordona, astfel ca Transporturile, Energia, Mediul si Comunicatiile vor fi coordonate de Costin Borc, iar Educatia, Cultura, Munca, Tineretul-Sportul si Consultarea Publica de Vasile Dincu.

Ciolos a stabilit ministerele pe care vicepremierii le coordoneaza

Premierul Dacian Ciolos a stabilit ministerele pe care vicepremierii le vor coordona, astfel ca Transporturile, Energia, Mediul si Comunicatiile vor fi coordonate de Costin Borc, iar Educatia, Cultura, Munca, Tineretul-Sportul si Consultarea Publica de.

FOTO. Dacian Ciolos a depus o coroana la monumentul victimelor Revolutiei

Premierul Dacian Ciolos a depus, marti, o coroana de flori la monumentul dedicat celor care au cazut la Revolutia din 1989.

Dacian Ciolos, la BNR la o intalnire cu guvernatorul Mugur Isarescu

Premierul Dacian Ciolos si vicepremierul si ministrul Economiei, Costin Borc se intalnesc, marti, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, subiectele abordate fiind discutii generale pe teme economice, de .

Prim-ministrul Dacian Ciolos va avea o intrevedere cu guvernatorul BNR

Prim-ministrul Dacian Ciolos si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se intalnesc, marti, incepand cu ora 13.

Afacerea Plagiatelor Cercetatorii asociatiei Ad Astra: Ne asteptam ca primele teze de doctorat care vor fi publicate sa fie ale membrilor guvernului

Cercetatorii asociatiei Ad Astra anunta ca asteapta implementarea cat mai grabnica a noului mecanism de verificare a suspiciunilor de plagiat din tezele de doctorat. Amintim ca acest mecanism a fost anuntat de ministrul Adrian Curaj intr-un interviu acordat HotNews. ro si prevede ca universitatile vor fi cele care vor acorda si care vor putea sa retraga o diploma de doctor, ca toate tezele vor fi publicate online si ca acordarea titlului de doctor va fi supervizata de CNATDCU. Ne asteptam ca primele teze de doctorat si de abilitare care vor fi publicate sa fie chiar cele ale membrilor guvernului, anunta cercetatorii.

MAI a cerut prefectilor sa identifice locurile in care vor fi organizate manifestari cu public numeros

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, le-a cerut astazi prefectilor si sefilor structurilor teritoriale de ordine publica sa fie identificate locurile in care vor fi organizate manifestari cu public numeros, in urmatoarea perioada, si sa fie evidentiate eventualele riscuri si vulnerabilitati din punct de vedere al sigurantei publice.

22 decembrie 1989. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, la 26 de ani de la Revolutie

Decembrie este luna in care ne amintim cu profund respect de cei care, in urma cu 26 de ani, si-au dat viata pentru libertate, pentru democratie, pentru o tara europeana, schimband astfel istoria Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )