Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dacian Ciolos sustine ca reforma administratiei publice nu a fost posibila din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos sustine ca reforma administratiei publice nu a fost posibila din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

Premierul Dacian Ciolos sustine ca reforma administratie publice, pe care Guvernul a promis-o, nu a putut fi realizata din cauza ca Parlamentul si partidele nu au sustinut masurile propuse de Executiv si nu au oferit un raspuns pozitiv. continuă pe România Liberă

Reforma administratiei nu s-a putut face din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

ACTUALIZARE 20:44 Premierul Dacian Ciolos a explicat, astazi, la TVR, ca reforma administratiei publice promisa de Guvern nu a putut fi infaptuita pentru ca Parlamentul si partidele politice nu s-au achitat de promisiunea facuta, de a sustine masurile, si nu au oferit un raspuns pozitiv Executivului atunci cand propunerile au fost prezentate in Parlament.

Premierul Ciolos sustine ca Legea salarizarii unitare este unul dintre obiectivele Guvernului, inainte de finalizarea mandatului

Premierul Dacian Ciolos sustine ca obiectivul Guvernului, inainte de a finaliza mandatul, este ca Legea salarizarii unitare sa ajunga pe masa Executivului.

Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro: Deputatul a facut public un document in acest sens (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. in acest.

Sebastian Ghita face noi acuzatii la adresa premierului: Deputatul prezinta documente de pe vremea cand Dacian Ciolos era ministru al Agriculturii (FOTO)

Deputatul PRU Sebastian Ghita sustine ca premierul Dacian Ciolos este implicat in dosarul Romgaz-Interagro, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Varujan Vosganian. Miercuri,.

Premierul Dacian Ciolos a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu distinctia Ordinul Republicii

Prim-ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a fost decorat cu Ordinul Republicii de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Romania nu este condusa de nimeni. Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos: Pana in 2015 am dus-o bine, nu si in 2016

Victor Ponta l-a numit pe Dacian Ciolos direct raspunzator de situatia actuala a Romaniei in cadrul unei emisiuni la care a fost invitat, anunta DC News. Ponta il ataca pe actualul premier.

Dacian Ciolos: Caut spitalul in care sa pot sa am incredere. Oriunde te duci la un spital iti asumi un risc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, in Romania isi asuma intotdeauna un risc cand se interneaza si cauta spitalul in care poate sa aiba incredere,.

Dacian Ciolos, despre functia de premier: Nu este visul vietii mele. Daca sunt util si daca se face apel la mine, pot sa imi asum acest lucru, in anumite conditii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca nu este visul vietii sale sa detina functia de premier al Romaniei ci, mai degraba, isi doreste sa contribuie la dezvoltarea anumitor domenii.

Dacian Ciolos: Nu este visul vietii mele sa fiu premier. Functia nu este pentru mine un scop in sine, ci este un instrument care poarte fi valorificat pentru a face anumite lucruri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca functia de premier nu este pentru el un scop ci un instrument care poate fi valorificat si ca este gata sa iti asume responsabilitatile pe care le implica.

Presedintele CJ Vaslui, acuzat ca face presiuni asupra primarilor sa nu participe la intalnirea cu Dacian Ciolos

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, candidat USR la Parlament, acuza ca seful Consiliului Judetean CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu PSD), face presiuni asupra alesilor locali din judet pentru a nu participa la intalnirea de vineri cu Dacian Ciolos si le blocheaza lor si accesul la programele finantate de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )