Libnet.ro
UNICEF

21:45

Reforma administratiei nu s-a putut face din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reforma administratiei nu s-a putut face din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

ACTUALIZARE 20:44 Premierul Dacian Ciolos a explicat, astazi, la TVR, ca reforma administratiei publice promisa de Guvern nu a putut fi infaptuita pentru ca Parlamentul si partidele politice nu s-au achitat de promisiunea facuta, de a sustine masurile, si nu au oferit un raspuns pozitiv Executivului atunci cand propunerile au fost prezentate in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos sustine ca reforma administratiei publice nu a fost posibila din cauza lipsei de sustinere a Parlamentului si a partidelor

Premierul Dacian Ciolos sustine ca reforma administratie publice, pe care Guvernul a promis-o, nu a putut fi realizata din cauza ca Parlamentul si partidele nu au sustinut masurile propuse de Executiv si nu au oferit un raspuns pozitiv.

17 masini implicate intr-un accident pe A2 din cauza poleiului

Mai multe tamponari s-au produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui, dar si pe Centura Ocolitoare a Capitalei, din cauza depunerii de polei.

Presedintele ales Igor Dodon: Conflictul militar din Transnistria a izbucnit din cauza liderilor moldoveni care voiau unirea cu Romania

Conflictul militar din Transnistria a izbucnit din cauza liderilor moldoveni care voiau unirea cu Romania, acuza presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon.

Sase mii de familii din Bacau stau in frig din cauza unei avarii

De mai bine de 24 de ore, 6. 000 de locuinte din Bacau, racordate la sistemul centralizat, au ramas fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. in frig au ramas si mai multe scoli si gradinite din oras. Remedierea problemei ar putea dura ceva timp pentru ca este vorba despre o lucrare de amploare. in noaptea trecuta, in Bacau s-au inregistrat minus patru grade Celsius, scrie Digi24.

Restrictii de circulatie, joi, pe A4 intre Ovidiu si Constanta din cauza unor lucrari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca joi, in intervalul orar 08:00 14. 00, pe autostrada A4 Ovidiu - Constanta se vor executa lucrari de asfaltare pe sensul de mers catre Constanta, pe banda a doua, intre kilometrii 0+200 si 1+300 de metri, circulatia fiind redirectionata pe prima banda.

Daum nu interactioneaza cu toti jucatorii, sunt baieti care nu au schimbat doua vorbe cu el. Selectionerul Nationalei, CRITICAT DUR din cauza comportamentului sau

In urma rezultatului dezamagitor inregistrat de Romania in partida cu Polonia, scor 3-0, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, au iesit la iveala mai multe aspecte mai putin.

Pietele europene scad din cauza temerilor privind viitorul comertului cu SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, investitorii analizand consecintele victoriei lui Donald Trump in alegerile din SUA asupra relatiilor comerciale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )