Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daciattitude, prima revista din lume dedicata fanilor Dacia. ...

România Liberă România Liberă,
Daciattitude, prima revista din lume dedicata fanilor Dacia. ...

Fanii Dacia din Franta au avut parte de un cadou din partea grupului Renault, din care face parte si marca romaneasca, prima revista din lume dedicata brandului Dacia. Revista bilunara, de circa 100 pagini, va consolida comunitatea pe care francezii incearca sa o construiasca in jurul marcii romanesti. Dacia a devenit motorul de crestere al vanzarilor grupului Renault in Franta, iar lansarea primei reviste monomarca dedicata Dacia confirma importanta acestei marci pentru piata franceza. Cu . continuă pe România Liberă

Forbes: Top 10 cei mai puternici oameni din lume. Putin l-a inlocuit pe Obama

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama de pe primul loc al clasamentului Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, publicat miercuri de revista americana, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

EIZO lanseaza primul monitor de gaming din lume, cu un refresh de 240 Hz

EIZO a anuntat primul monitor din lume cu o frecventa de 240 Hz, destinat segmentului de gaming. EIZOFORIS FG2421 este un monitor cu o diagonala de 23. 5 inci ce suporta o rata de refresh de 240 Hz, fiind primul produs din lume cu aceste specificatii. Monitorul a fost dezvoltat in colaborare cu gameri renumiti pentru a fi cel mai bun din industrie, atat pentru jocuri de genul First Person Shooter, Simulatoare sau alte genuri ce necesita un timp de raspuns [].

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul .

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Putin l-a detronat pe Obama in Topul Forbes al celor mai puternice persoane din lume.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama in topul Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, informeaza Mediafax. Presedintele Obama se afla pe locul doi, urmat de presedintele partidului comunist chinez Xi Jinping si de Papa Francisc, care intra in top direct pe locul trei. Putin si-a consolidat controlul asupra Rusiei, iar toti cei care s-au uitat la jocul de sah pe tema Siriei au o idee clara despre inclinarea balantei puterii catre .

Casa in care a fost creat primul calculator din lume, declarata monument istoric

Casa copilariei lui Steve Jobs, in garajul careia a fost creat primul computer din lume, a fost declarata monument istoric, relateaza AFP. in prezent, casa din in Silicon Valley, California, apartine surorii.

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

Astazi va fi inaugurat primul tunel subacvatic din lume ce leaga doua continente

Calatoria intre Europa si Asia va fi de astazi mai usoara. Turcia va inaugura primul tunel subacvatic din lume, ce leaga doua continente. Constructia, estimata la trei miliarde de euro, a durat noua ani,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )