Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

România Liberă România Liberă,
Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul . continuă pe România Liberă

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Cel mai bogat roman divorteaza. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro.

Cel mai bogat roman, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a impacat cu Domnita Niculae, cei doi continuand procedurile de divort, miza fiind jumatate din averea estimata la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimarilor Forbes. Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a intentat divortul fata de sotia sa in 6 noiembrie 2012, iar in 17 mai 2013, sotia miliardarului a intentat actiune pentru partaj. La termenul din 18 septembrie, magistratii le-au cerut sotilor Niculae sa gaseasca un mod de a se impaca .

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

Vladimir Putin l-a detronat pe Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume Forbes 2013

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a detronat pe omologul sau american Barack Obama in clasamentul celor mai puternici oameni din lume realizat in fiecare an de Forbes, scrie AFP.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

Putin l-a detronat pe Obama in Topul Forbes al celor mai puternice persoane din lume.

Presedintele rus Vladimir Putin l-a detronat pe presedintele american Barack Obama in topul Forbes 2013 al celor mai puternice persoane din lume, informeaza Mediafax. Presedintele Obama se afla pe locul doi, urmat de presedintele partidului comunist chinez Xi Jinping si de Papa Francisc, care intra in top direct pe locul trei. Putin si-a consolidat controlul asupra Rusiei, iar toti cei care s-au uitat la jocul de sah pe tema Siriei au o idee clara despre inclinarea balantei puterii catre .

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Operatorii de cablu sunt cel mai profitabili jucatori din industria de media si divertisment

Segmentul operatorilor de cablu este cel mai profitabil din industria de media si divertisment, cu o marja a profitului de 41%, potrivit raportului Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment, realizat de compania de consultanta.

Un brazilian ar fi reusit sa inregistreze un nou record in surfing, calarind cel mai mare val din Portugalia (VIDEO)

La mai putin de un an de cant Garrett McNamara din Hawaii a stabilit ceea ce se crede a fi un record incredibil de mare in materie de surfing, brazilianul Carlos Burle l-ar fi depasit, potrivit CBS News. Luni,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )