Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daea, dupa ce s-a laudat ca l-a salvat pe Papa Francisc de grindina: Ordinul e dat de situatia radarelor pe care le percepe fenomenul si gravitatea lui (VIDEO)

B1 B1,
Daea, dupa ce s-a laudat ca l-a salvat pe Papa Francisc de grindina: Ordinul e dat de situatia radarelor pe care le percepe fenomenul si gravitatea lui (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a laudat zilele trecute sistemul antiracheta si a aratat ca au fost lansate in jur de 1. 000 de rachete. intrebat daca el a oprit grindina pentru Papa Francisc, Daea a raspuns. continuă pe B1

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina. intrebat.

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina.

Patriarhia Romana, dupa ce Papa Francisc a beatificat, la Blaj, sapte episcopi-martiri: Biserica Ortodoxa comemoreaza pe toti eroii, dar nu-i proclama pe toti sfinti

Biserica Ortodoxa Romana anunta, in contextul in care Papa Francisc a oficiat, duminica, slujba de beatificare a celor sapte episcopi greco-catolici, morti in urma prigoanei din inchisorile comuniste, ca nu.

Papa Francisc, mesaj in limba romana, pe Twitter, dupa plecarea din tara noastra: Ce a transmis Suveranul Pontif

Papa Francisc a postat un mesaj pe Twitter la scurt timp dupa plecarea din Romania. Mesajul a fost transmis de Suveranul Pontif in limba romana. Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama.

Papa Francisc, pe Twitter, dupa vizita in Romania: Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama peste toti cetatenii Romaniei

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana.

Papa Francisc, mesaj pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica a transmis si pe Twitter un mesaj catre romani, carora le spune ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe calea credintei.

Papa Francisc, mesaj in limba romana pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica, a scris pe Twitter un mesaj in limba romana, in care transmite ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe romani pe calea credintei.

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului.

Papa Francisc catre romani: Aveti un mare patriarh. E usor sa te apropii de Daniel! Am vorbit ca fratii

Papa Francisc a avut doar cuvinte de lauda pentru Patriarhul Daniel, dupa intalnirea de la Bucuresti. Suveranul Pontif a declarat ca seful Bisericii Ortodoxe Romane este un mare patriarh, care cunoaste.

Analiza. Papa Francisc a tinutin Romania un cursde buna guvernare. Ce spun specialistii despre mesajele Suveranului Pontif

Papa Francisc le-a cerut liderilor politici sa conduca pentru popor, sa caute unitatea si sa nu uite de diaspora romaneasca, mesaj venit la doar o saptamana dupa ce romanii din afara fusesera umiliti,la votul pentru euroalegeri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )