Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Antena3 Antena3,
Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului. continuă pe Antena3

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa transmita si in scris refuzul sau de a-l accepta pe Titus Corlatean in functia de vicepremier. Am hotarat sa chem partidele la consultari, saptamana viitoare,.

Klaus Iohannis, dupa ce patru copii au fost luati de viitura in Prahova: Autoritatile responsabile sa ia toate masurile care se impun. Sunt alaturi de familia indurerata in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis cere autoritatilor sa ia toate masurile pentru a-i ajuta pe romanii afectati de inundatiile din ultimele ore. intr-un comunicat de presa transmis, sambata, de Administratia.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de.

Ce cadou i-a adus Papa Francisc lui Klaus Iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania. Dupa o scurta ceremonie la Otopeni, Sfantul Parinte a mers la Cotroceni unde s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, unde au facut schimb de daruri.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

Klaus Iohannis, cu privire la Guvern: E foarte clar ca o motiune de cenzura este oportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca este oportuna o motiune de cenzura depusa de Opozitie impotriva actualei guvernari. Foarte clar ca este oportuna. Cum sa nu fie oportuna? Dupa ce.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost refuzat de Carmen Dan si Melescanu: Nici nu ma intereseaza demisia lor, eu am cerut demiterea. Premierul a zis ca ramana sa mai judece (VIDEO)

Refuzul lui Carmen Dan si a lui Teodor Melescanu de nu isi da demisia nu l-a impresionat pe Klaus Iohannis. Presedintele a subliniat ca el a cerut demiterea acestora de catre premierul Dancila si nu ca ei sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )