Libnet.ro
UNICEF

19:00

Daea, mesaj exploziv pentru Klaus Iohannis in scandalul pestei porcine

Antena3 Antena3,
Daea, mesaj exploziv pentru Klaus Iohannis in scandalul pestei porcine

Intr-un moment complicat in care Guvernul este atacat dur si periodic de presedintele Klaus Iohannis, ministrul agriculturii, Petre Dae, vine la Antena 3 Cat de grave sunt efectele pestei porcine? Ce s-a facut. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, un nou mesaj pentru Guvern. Presedintele cere masuri pentru pesta porcina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un comunicat de presa in care spune ca cere autoritatilor guvernamentale sa tina sub control situatia generata de virusul pestei porcine si atrage atentia.

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

Klaus Iohannis, iesire dura la adresa Guvernului: Presedintele cere masuri in criza peste porcine si atrage atentia asupra problemelor de la bugetul de stat

Presedintele Klaus Iohannis a dat publicitatii vineri un comunicat de presa foarte dur la adresa Guvernului in care critica mai multi ministri pentru felul cum au gestionat criza pestei porcina, cat si.

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie pentru judecatorul din dosarul Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functie a lui Valeriu Mihail Terceanu, care se va pensiona incepand cu data de 3 septembrie. Judecatorul este cel care s-a ocupat de dosarul Co.

Rovana Plumb, noua declaratie naucitoare: Klaus Iohannis indeamna romanii sa se lupte intre ei si o ameninta pe Viorica Dancila

Rovana Plumb, presedinta organizatiei de femei a PSD, l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca e mai preocupat de propria campanie electorala, decat de soarta cetatenilor. Ea l-a mai acuzat pe seful statului ca.

Guvernul Romniei, acuzatii la adresa presedintelui: Klaus Iohannis ncearca sa nrautateasca artificial situatia provocata de pesta porcina africana

Guvernul Romaniei il acuza pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca incearca sa inrautateasca artificial situatia provocata de pesta porcina africana, prin abordarea politica si face apel la acesta sa inceteze sa exploateze politic aceasta situatie.

Curtis Scaparrotti, decorat de Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de decorare a generalului Curtis M. Scaparrotti, Comandantul Suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), cu Ordinul National Steaua Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Acum este OFICIAL! Continua EXODUL judecatorilor

Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete de eliberare de functie a unor judecatori. -Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a domnului Valeriu-Mihail Terceanu pensi.

Darius Valcov, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, printr-o postare pe Facebook, in care seful statului este comparat cu.

Scandalul pestei porcine ia amploare. Carnea de porc ar putea deveni un lux de Craciun

Fermierii nu pot fi despagubiti pentru cele 123 de mii de animale ucise de la aparitia pestei porcine pana nu va fi aprobata rectificarea bugetara. Atacat de presedinte pe tema masurilor luate, care ar fi im.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )