Libnet.ro
UNICEF

10:15

Daea: Pesta porcina se propaga foarte repede / Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Hotnews Hotnews,
 Daea: Pesta porcina se propaga foarte repede / Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Petre Daea, despre pesta porcina: Factorul uman e cel care propaga acum virusul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus. Din.

Petre Daea a gasit vinovatul pentru raspandirea pestei porcine: Factorul uman este cel care duce virusul dintr-o parte in alta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca pesta procina se raspandeste acum foarte repede din cauza factorului uman. Prezent duminica la Targoviste, in contextul in care au fost descoperite.

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

Cati bani le ofera Guvernul celor pagubiti de pesta porcina

Pesta porcina pare de neoprit, iar Guvernul transmite acum ce ajutor le va oferi celor care raman someri din cauza pestei. Ultimul bilant al pestei porcine arata ca aceasta a evoluat in 12 judete, in 207 localitati, cu un numar total de 898 de focare. Pana in prezent, au fost omorati mai mut de 230.

Focar de pesta porcina in complexul de la Dragalina. 20.700 de animale vor fi ucise

Pesta porcina africana face ravagii in judetul Calarasi, Un nou focar a fost confirmat la combinatul din comuna Dragalina. Conform subprefectului de Calarasi, Mihai Bestea, in exploatatia profesionala sunt 20. 700 de animale.

Focar de pesta porcina in complexul de la Dragalina. Peste 20.000 de animale vor fi ucise

Pesta porcina africana face ravagii in judetul Calarasi, Un nou focar a fost confirmat la combinatul din comuna Dragalina. Conform subprefectului de Calarasi, Mihai Bestea, in exploatatia profesionala sunt 20. 700 de animale.

ALERTA: Pesta porcina confirmata intr-un nou judet! Au murit deja doi porci

Directorul DSVSA Dambovita, Sandu Tolea a anuntat ca pesta porcina a ajuns si in judetul Dambovita, dupa ce doi porci, ai unui localnic din Lucieni, au murit. Astfel, autoritatile au convocat Centrul.

Pesta porcina africana pune stapanire pe un nou judet: peste 230.000 de porci omorati pana in prezent in Romania

Dambovita reprezinta al treisprezecelea judet in care pesta porcina africana a ajuns, verdictul a fost dat dupa descoperirea virusului intr-una dintre gospodariile localnicilor din Lucieni.

Pesta porcina a aparut si in Dambovita. Alerta a fost data la un proprietar caruia i-au murit doi porci

Autoritatile sanitar-veterinare din Dambovita sunt in alerta dupa ce virusul pestei porcine affricane a fost descoperit intr-o gospodarie din comuna Lucieni. Un barbat a anuntat medicii ca i-au murit doi porci, iar in urma analizelor de laborator a reiesit ca este vorba de pesta porcina.

Pesta porcina se extinde: 46 de focare, inregistrate in 7 localitati. 700 de animale au fost eutanasiate

Tot mai multe localitati din judetul Calarasi sunt afectate de pesta porcina africana. Noi focare au fost confirmate de catre autpritatile sanitar veterinare. Pana in prezent, in judet au fost eutanasiate si ingropate 700 de suine fectate de virusul mortal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )