Libnet.ro
UNICEF

13:00

Daft Punk extrag un nou single promotional de pe ultimul album Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Devorator Monden Devorator Monden,
Daft Punk extrag un nou single promotional de pe ultimul album Instant Crush feat. Julian Casablancas!

Dupa ce au spart topurile cu cele doua hituri in colaborare cu Pharell Williams si Nile Rodgers, membrii duo-ului francez Daft Punk continua sa isi promoveze albumul Random Access Memories prin intermediul unui nou single si anume trackul Instant Crush. Noul single reprezinta o colaborare cu Julian Casablancas, solistul formatiei rock americane The Strokes. Instant . continuă pe Devorator Monden

Little Mix lanseaza un nou single de pe albumul Salute! Asculta aici piesa Little Me!

Anuntul a fost facut prin intermediul unui scurt clip postat pe pagina de Youtube a formatiei britanice. Little Me este confirmat ca fiind cel de-al doilea single extras de pe recentul album Little Mix, intitulat Salute, care a fost lansat la inceputul acestei luni. Little Me a fost compusa de Perrie, Jesy, Jade si Leigh-Anne .

Chris Oliver lanseaza un nou single Fall In Love

Chris Oliver revine in atentia publicului lansand un nou single, Fall In Love, o piesa de club, produsa de Chris Oliver Records. De muzica, versurile si orchestratia piesei Fall In Love s-a ocupat nimeni altul decat constanteanul Bogdan Giuglea Chris Oliver), exprimand viziunea sa asupra dragostei. Noi oamenii am fost creati din iubire, iar pentru .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )