Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dalai Lama a ajuns la spital din cauza unor dureri in piept

Antena3 Antena3,
Dalai Lama a ajuns la spital din cauza unor dureri in piept

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a efectuat un control medical intr-un spital din New Delhi dupa ce a acuzat dureri in piept, iar starea sa de sanatate este stabila, dupa cum a declarat unul dintre. continuă pe Antena3

Ce se intampla cand moare Dalai Lama. Chinezii isi doresc sfarsitul institutiei

Dalai Lama a fost transportat la spital, dupa ce a acuzat dureri in piept. Liderul spiritual tibetan a efectuat un control medical intr-un spital din New Delhi, iar medicii au anuntat ca starea sa de sanatate este stabila. Tenzin Gyatso a recomandat, in 2014, ca dupa moartea sa sa nu mai fie ales alt Dalai [] .

Dalai Lama, INTERNAT in spital. Are o infectie in piept...

Dalai Lama a fost internat, marti, la un spital din New Delhi, dupa ce a inceput sa se simta rau.

TRAGEDIA MOMENTULUI: Dalai Lama, dus DE URGENTA la spital! Diagnosticul medicilor este CRUNT

Clipe grele pentru Dalai Lama. Liderul spiritual tibetan a ajuns de urgenta pe mainile medicilor, la un spital din New Delphi, dupa ce s-a simtit rau marti. Calugarul de 83 de ani a fost diagnosticat cu o.

Dalai Lama, internat. Cu ce probleme de sanatate se confrunta liderul spiritual

Dalai Lama, in varsta de 83 de ani, a fost internat la New Delhi, marti, dupa ce a inceput sa se planga de dureri. Medicii au anuntat ca starea sa este stabila, scrie BBC.

Dalai Lama, internat intr-un spital din Delhi

Dalai Lama a fost internat intr-un spital din capitala indiana Delhi, fiind diagnosticat cu o infectie respiratorie, potrivit BBC.

DIN CAUZA SITUATIEI FINANCIARE DIFICILE A SMART SA Transelectrica anunta intarzieri la trei proiecte de investitii

Cele trei proiecte de retehnologizare ale Transelectrica TEL) aflate in derulare la statiile Arefu judetul Arges), Dumbrava Bacau) si Raureni Valcea) vor inregistra intarzieri la finalizarea lucrarilor de investitii de mai mult de un an, din cauza situatiei financiare dificile cu care se confrunta filiala SMART SA, a comunicat emitentul printr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Caz revoltator in Suceava! O femeie a ramas fara fetita ei din cauza birocratiei

Caz scandalos la Suceava unde o femeie a ramas fara fetita sa din cauza birocratiei si procedurilor greoaie. Romanca a fost acuzata de tatal suedez al copilului de rapire si a cerut arestarea.

Alarmant! La fiecare sase secunde o persoana moare din cauza acestei boli. Multe victime sunt din Romania!

Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului estimeaza ca la nivel european exista aproximativ 22 milioane de persoane nediagnosticate si ca, la fiecare 6 secunde, cineva moare din cauza complicatiilor cauzate.

Libia: ONU cere incetarea temporara a focului pentru evacuarea ranitilor si civililor / SUA retrag provizoriu militari stationati in Libia din cauza luptelor

Armata americana a anuntat duminica intr-un comunicat ca retrage provizoriu militari stationati in Libia, fara sa precizeze numarul lor, din cauza luptelor violente dintre trupele proguvernamentale si fortele loiale maresalului Khalifa Haftar, relateaza AFP, potrivit Agerpres. De asemenea, Misiunea ONU in Libia Manul) a lansat un apel urgent la un armistitiu umanitar de doua ore, pentru permiterea evacuarii ranitilor si civililor.

Europarlamentarii care trebuiau sa discute statul de drept din Ungaria se plang ca nu au putut participa la o sedinta din cauza ca au fost anuntati prea tarziu de Presedintia romana a Consiliului UE

Euroaparlamentarii Claude Moraes si Judith Sargentini, care trebuiau sa discute cu Consiliul UE despre situatia statului de drept din Ungaria si posibilitatea declansarii sanctiunilor asupra Budapestei, se plang ca nu au putut ajunge la o sedinta informala din cauza faptului ca au fost anuntati in ultimul moment de catre Presedintia romana a Consiliului UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )