Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz revoltator in Suceava! O femeie a ramas fara fetita ei din cauza birocratiei

Antena3 Antena3,
Caz revoltator in Suceava! O femeie a ramas fara fetita ei din cauza birocratiei

Caz scandalos la Suceava unde o femeie a ramas fara fetita sa din cauza birocratiei si procedurilor greoaie. Romanca a fost acuzata de tatal suedez al copilului de rapire si a cerut arestarea. continuă pe Antena3

Caz cumplit pentru un barbat din Alba. A ramas fara un brat

Un barbat din Cugir a ramas fara bratul drept dupa ce a cazut de la etajul III al unui bloc din oras. El a dorit sa coboare la etajul II, pentru a intra pe geam in apartamentul proprietate personala, pentru c?.

Speed Marathon: Peste 2.240 de soferi au ramas fara permisul de conducere intr-o saptamana, pentru viteza excesiva (Politia Romana)

Peste 2. 240 de soferi au ramas fara permisul de conducere, dupa ce au fost depistati circuland cu viteza excesiva, in perioada 1 - 7 aprilie, cand au avut loc controale in cadrul actiunii TISPOL - Speed Marathon.

Caz revoltator in Targu Jiu! O batrana, surprinsa la geam spunandu-le trecatorilor ca ii este foame. Fiica si nepoata o tin inchisa si nemancata zile intregi

O femeie de 80 de ani, din Targu Jiu, ii indoioseaza de fiecare data pe toti trecatorii, atunci cand iese la fereastra si le spune acestora ca ii este foarte foame. Se pare ca fiica si nepoata ei o tin i.

Iuteala de mana si nebagarea de seama. O femeie a ramas fara telefon mobil in timp ce lua masa la o terasa

Un barbat de 38 de ani este cercetat pentru furt, dupa ce politistii au stabilit ca acesta a profitat de neatentia unei femei si i-a sustras telefonul mobil.

Romanca, acuzata ca si-a rapit fetita din Suedia. Femeia a fost arestata in tara

Autoritatile suedeze au emis in luna martie un mandat european de arestare pe numele Ralucai Iacobet, o femeie originara din Sibiu, pentru ca si-ar fi rapit fetita de 5 ani si ar fi adus-o in.

Aparitie SOC la MORMANTUL primei sotii a lui Florin Salam! Toti au RAMAS FARA CUVINTE cand au vazut ASTA

Vineri, pe 12 aprilie, se implinesc 10 ani de cand prima sotie a lui Florin Salam a murit din cauza unei boli incurabile. Fanica a murit la doar 27 de anidin cauza unei ciroze hepatice.

Un cultivator de fructe sustinator al Brexit-ului: As putea fi ca si mort fara lucratorii din Est / Telefonul n-a mai sunat din Romania si Bulgaria

Un fermier de fructe pro-Brexit, care se bazeaza pe forta de munca din Europa de Est, a spus ca ar putea fi ca si mort daca nu poate obtine lucratorii de care are nevoie. David Figgis a spus ca a votat pentru ceea ce considera ca este mai bine pentru tara mea, dar a adaugat: Personal, este un dezastru, potrivit London Evening Standard, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )