Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dalida din Las Fierbinti, anunt important pentru fani. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei

Playtech Playtech,
Dalida din Las Fierbinti, anunt important pentru fani. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei

O stie toata tara. Nu ai cum sa nu o iubesti pe Dalida din Las Fierbinti. Celebra actrita Ecaterina Ladin a anuntat ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei. Actrita in varsta de 37 de ani este insarcinata in al treilea semestru si abia asteapta momentul in care isi va strange copilul . continuă pe Playtech

Din ce isi castiga Giani din Las Fierbinti banii, pana sa joace in serialul de la PRO TV. Castigam destul de putin

Las Fierbinti a schimbat viata actorilor care aduc la viata personajele serialului, caci comedia romaneasca a prins la public tocmai datorita realitatii din spatele umorului, astfel ca oamenii, regasand in primarul Vasile, Giani, Bobita, Dorel sau Aspirina entitati din cotidian, si-au manifestat gratitudinea fata de cei care spun pe nume unor ofuri permanente din existenta .

Dorel din Las Fierbinti a speriat-o pe sotia sa. Ce i-a facut, la doar 3 saptamani dupa ce a cunoscut-o

Mihai Rait Dragomir, cunoscut publicului mai ales drept Dorel din Las Fierbinti, a fost prezent in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, unde a vorbit despre relatia pe care o are cu sotia Ana Maria, femeie care l-a convins repede pe actor ca este aleasa lui, de unde si curiozitatea publicului despre casnicia .

Actorul Costi Dita, despre viata inainte de Las Fierbinti: Pana sa fiu Giani, descarcam TIR-uri

De marti, 2 februarie, serialul Las Fierbinti a revenit in forta cu un nou sezon, iar fanii ii pot urmari iar cu nerabdare pe Giani, Bobita, Aspirina sau Geanina.

Cati bani vor primi familiile victimelor incendiului devastator de la Matei Bals. Anunt important de la Guvern

Primul ministru Florin Citu a facut un anunt adresat familiilor victimelor incendiului devastator de la Institutul Matei Bals. Premierul a declarat ca se vor da bani pentru fiecare persoana afectata de incendiu. Despre ce suma este vorba? Bani de la Guvern pentru familiile victimelor de la Bals Premierul a anuntat in cadrul conferintei de presa .

Un serviciu important pentru consumatorii de droguri se sisteaza in Bucuresti, din lipsa de bani. Asociatia Romana Anti-SIDA: Infectia cu HIV si hepatitele virale se raspandesc deja

Consumatorii de droguri injectabile din Capitala refolosesc seringile sau le folosesc in comun cu alti consumatori, in conditiile in care din decembrie nu mai sunt bani pentru distribuirea gratuita de seringi in randul acestei comunitati vulnerabile. Rezultatul este ca infectia cu HIV si hepatitele virale se raspandesc deja, lovind din nou aceasta categorie de persoane deja vulnerabile si, de aici, comunitatea in ansamblu, avertizeaza Asociatia Romana Anti-SIDA ARAS). Asociatia a anuntat sistarea serviciilor sale pentru persoanele vulnerabile din Bucuresti, din cauza lipsei de bani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )