Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dambovita: Batrana, in stare grava din cauza unei explozii

B1 B1,
Dambovita: Batrana, in stare grava din cauza unei explozii

O batrana din localitatea Ulmi, din Dambovita, in varsta de 80 de ani, a ajuns in stare grava la spital, cu arsuri pe aproape 30 la suta din suprafata corpului, dupa ce o explozie i-a zdruncinat casa din. continuă pe B1

Dambovita: Batrana in stare grava din cauza unei explozii

O batrana din localitatea Ulmi, din Dambovita, in varsta de 80 de ani, a ajuns in stare grava la spital, cu arsuri pe aproape 30 la suta din suprafata corpului, dupa ce o explozie i-a zdruncinat casa din.

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

VIDEO Brasov: Pod de cale ferata prabusit n rul Tarlung, din cauza unei viituri

Un pod de cale ferata s-a prabusit in raul Tarlung, aflat sub cod rosu de inundatii, in zona comunei Badila din judetul Brasov, fiind afectata linia Brasov - intorsura Buzaului, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Covasna: Peste 100 de persoane vor fi evacuate din cauza unei brese n digul de pe rul Trlung, pentru care a fost emis un cod rosu de inundatii

Peste 100 de persoane Lunca Marcusului, judetul Covasna, vor fi evacuate, sambata dimineata, dupa ce precipitatiile din ultima vreme au creat o bresa in dig, pe raul Tarlung, pentru care hidrologii au emis cod cosu de inundatii, transmite Mediafax.

Traficul rutier, n continuare oprit din cauza inundatiilor pe patru drumuri nationale din trei judete; pe alte sase artere nationale se circula ngreunat

Circulatia rutiera este in continuare oprita sambata dupa-amiaza, din cauza inundatiilor, pe patru dumuri nationale din judetele Neamt, Vrancea si Harghita, iar pe alte sase artere nationale traficul este ingreunat din cauza apei si a aluviunilor depuse pe sosea, anunta Infotrafic.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera este inchisa duminica seara pe patru sectoare de drumuri nationale, din cauza fenomenelor meteorologice extreme, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii.

Le Monde: Chris Froome, interzis la Turul Frantei din cauza procedurilor antidoping deschise mpotriva lui

Cotidianul Le Monde a anuntat ca organizatorii Turului Frantei i-au interzis ciclistului echipei Sky Christopher Froome sa ia startul la editia care va incepe la 7 iulie, din cauza procedurilor antidoping deschise impotriva lui.

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei.

Zeci de drumuri blocate din cauza inundatiilor, in Neamt, Vrancea si Bacau

Zeci de drumuri din judetele Neamt, Vrancea si Bacau au fost blocate din cauza ploilor torentiale cazute in ultimele 24 de ore, zonele respective fiind sub avertizare meteo de tip Cod.

Trafic ntrerupt pe 3 drumuri nationale din cauza ploilor

DIn cauza precipitatiilor abundente din ultima perioada, care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe mai multe drumuri circulatia a fost intrerupta sau este ingreunata, potrivit situatiei Infotrafic de la ora 08.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )