Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dambovita: Rata de infectare cu SARS-CoV-2 continua sa creasca in mai multe localitati. Autoritatile au decis trecerea mai multor scoli in scenariul rosu

Adevărul Adevărul,
Dambovita: Rata de infectare cu SARS-CoV-2 continua sa creasca in mai multe localitati. Autoritatile au decis trecerea mai multor scoli in scenariul rosu

Numarul de infectari cu noul coronavirus continua sa creasca in Dambovita, autoritatile din acest judet constatand, joi, depasirea pragului de 3 la mie in doua localitati si depasirea indicelui de 1,5 la mie in alte cinci. in acest context, in cele sapte localitati au fost instituite restrictiile privind purtarea mastii si functionarea restaurantelor, cafenelelor, salilor de jocuri si institutiilor culturale. continuă pe Adevărul

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare ca cea din Bucuresti.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Mures, pe locul III. in acelasi timp, in judetul Alba rata de infectare este deja mai mare ca cea din Bucuresti.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Cluj este pe locul II, iar Iasi, pe locul III. in acelasi timp, judetul Alba a intrat de astazi in topul judetelor unde rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori.

Briceni. Mai multe autoturisme, facute zob de un cap de tractor cu semiremorca

Un cap tractor cu semiremorca a intrat in mai multe automobile parcate pe acostament pe o strada din orasul Lipcani, raionul Briceni. in urma impactului, trei persoane au fost ranite.

Valul doi al pandemiei de COVID-19 loveste crunt Europa. Spania si Franta depasesc un milion de cazuri. Autoritatile din mai multe state inaspresc restrictiile

Valul doi al pandemiei de coronavirus care a lovit puternic continentul european stabileste noi recorduri. Spania este primul stat european care contabilizeaza peste 1 milion de persoane infectate cu virusul Sars-Cov-2, iar Franta este foarte aproape, in timp ce mai multe tari, printre care Germania, Romania sau Cehia, si-au depasit miercuri recordurile de infectari zilnice.

Rezultate mixte ale medicamentului tocilizumab in mai multe studii

Mai multe studii publicate marti nu au putut decide cu privire la eficacitatea tocilizumab, un medicament care se spera sa lupte impotriva hiperinflamarii responsabile pentru cele mai grave cazuri de Covid-19 si sa reduca mortalitatea, potrivit AFP.

Tinerii care au plasat imagini pe TikTok cum efectueaza mai multe impuscaturi dintr-un BMW, identificati de Politie. Ce pedeapsa risca acestia

Cei doi tineri care s-au filmat cum efectueaza mai multe impuscaturi in timp ce conduceau un BMW, iar apoi au publicat imaginile pe aplicatia TikTok, au fost identificati de catre politisti. Politia a constatat ca actiunile acestora au avut loc in noaptea de 15 spre 16 octombrie curent, pe traseul din apropierea localitatii Negresti din raionul Straseni.

UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

Cele mai multe specii si habitate protejate de pe teritoriul UE au o stare inadecvata sau necorespun.

Ce mare greseala fac mai multe zodii atunci cand iubesc pe cineva

In dragoste si in razboi e totul permis. Scopul scuza mijloacele sau, pur si simplu, totul se desfasoara sub impulsul momentului. Cea din urma afirmatie releva si ca, oricat ne-am pregati, tot ajungem sa facem greseli. Dar ce farmec ar mai avea un om perfect? Greselile, nesiguranta si indoielile au rostul lor si ne conduc .

Rata de infectare cu coronavirus a trecut de 1,5 in peste jumatate din tara. Dupa Bucuresti, Alba se apropie de scenariul rosu

21 de judete au o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori, in vreme ce in Bucuresti aceasta a ajuns la 3,19, potrivit datelor oficiale publicate luni. Alba se apropie de scenariul rosu, inregistrand un indice de 2,95. Alte 2. 466 de noi cazuri de COVID-19, dupa 8. 040 de teste in ultimele 24 de ore Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti unde rata de infectare a ajuns la 3,19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )