Libnet.ro
UNICEF

10:30

UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

România Liberă România Liberă,
UE: Cele mai multe specii si habitate protejate au o stare inadecvata sau necorespunzatoare

Cele mai multe specii si habitate protejate de pe teritoriul UE au o stare inadecvata sau necorespun. continuă pe România Liberă

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 770. Capitala este urmata de judetele Brasov - 247 de cazuri noi, Dolj - 227 de i.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de coronavirus Capitala a inregistrat aproape 600 de noi infectari

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, vineri, la 172. 516 de persoane infectate. Dintre acestea, 127. 076 au fost declarate vindecate, 726 sunt in stare grava in sectiile de Terapie Intensiva, iar.

Aproape 23.000 de decese pe an, in UE, in urma accidentelor rutiere. Cele mai multe sunt in Romania

Anul trecut, in Uniunea Europeana au fost raportate 22. 800 decese ca urmare a accidentelor rutiere.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus, depasind in acelasi timp pragul de 3,19 la mia de locuitori imbolnaviti. Judetul Brasov este pe locul II la numarul de noi infectari in 24 de ore, iar judetele Iasi si Prahova, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus, depasind in acelasi timp pragul de 3 la mia de locuitori imbolnaviti. Teoretic, de acum in Capitala masca ar trebui sa devina obligatorie si pe strada, scolile se vor inchide urmand ca elevii sa invete online, iar restaurantele isi vor sista activitatea in interior. Judetul Brasov este pe locul II la numarul de noi infectari in 24 de ore, iar Dolj, pe locul III.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 446 de infectari in Bucuresti, in 24 de ore

Bilantul epidemieide coronavirus in Romania a ajuns, sambata, la 176. 468 de persoane infectate. in ultimele 24 de ore, 3. 952 de oameni au fost testati pozitiv, iar 63 dintre pacientii COVID-19 si-au.

Scumpirile din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in septembrie Romania s-a situat in septembrie printre tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

Domeniul cu cele mai mari salarii si cu joburi sigure: unde sa te angajezi in Romania

Din cauza pandemiei, multe joburi din Romania au fost puse sub semnul intrebarii. Exista, insa, un domeniu care prospera si pe timo de criza, unde exista cele mai mari salarii si cele mai.

Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmante. Cu ce dificultati se confrunta oamenii zilnic

In contextul Programului Aer curat pentru Europa, Comisia Europeana a invitat mai multe state membre, inclusiv Romania. intalnirea avea ca scop procedurile de incalcare a legii privind poluarea excesiva a aerului. Comisia Europeana: Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmant Comisia considera, in 2018, ca Romania nu a luat masuri care ar fi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )