Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Andronic despre intalnirea cu Sebastian Ghita: Este schimbat la fata si la comportament. A fugit pentru ca ii era frica

Hotnews Hotnews,
 Dan Andronic despre intalnirea cu Sebastian Ghita: Este schimbat la fata si la comportament. A fugit pentru ca ii era frica

Consultantul politic Dan Andronic , a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca Sebastian Ghita este de nerecunoscut, acesta fiind schimbat la fata, dar si la comportament, relateaza News. ro. Totodata, potrivit patronului ziarului Evenimentul Zilei, Ghita ar fi fugit din Romania pentru ca ii era teama pentru intergitatea lui fizica si mentala. continuă pe Hotnews

Dan Andronic pe Facebook: M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Consultantul politic Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, a scris vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca M-am intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Reportajul il voi publica in exclusivitate in EvZ. Pana atunci, ca tot m-am apucat de scris, voi ce ati vrea sa aflati despre el?.

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita

Dan Andronic a facut dezvaluiri despre intalnirea cu Sebastian Ghita de la Belgrad. Asvrea saspun cam-am grabit saspun despre aceasta intalnire la Belgra.

Grindeanu, despre fuga lui Sebastian Ghita: E clar ca a fost o neindeplinire a atributiilor de serviciu, o disfunctionalitate

Remierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a atributiilor de serviciu si considera ca Politia de Frontiera trebuie sa-si regleze aceasta disfunctionalitate, dar ca probabil au fost mai multe institutii care ar fi putut evita fuga din Romania a omului de afaceri.

Un nou termen in dosarul in care Ghita este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova

Un nou termen este programat sa aiba loc, miercuri, la instanta suprema, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat pentru dare de mita, spalarea banilor, cumparare de influenta si conducerea fara permis a unui autovehicul, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova, noteaza News. ro.

Dan Andronic s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad

Ziaristul Dan Andronic sustine ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad. Andronic a transmis un mesaj prin intermediul Facebook in urma cu putin timp: M-am.

Dan Andronic anunta ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia (FOTO)

Jurnalistul Dan Andronic, redactorul sef de la Evenimentul Zilei anunta ca a realizat un reportaj cu Sebastian Ghita la Belgrad, material care va fi publicat in curand. Andronic sustine ca a.

Andronic sustine ca s-a intalnit cu Ghita: Este un alt om. A fugit din tara pentru ca ii era frica

Dan Andronic a sustinut ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad si ca acesta i s-a parut de nerecunoscut fata de ultima data cand l-a vazut, in decembrie. Andronic a mai afirmat .

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp, si corect si complet obligatiile

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministrul Tudorel Toader declarand ca este posibil ca.

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghita: Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp, corect si complet obligatiile

Ministerul Justitiei si-a indeplinit la timp si corect si complet obligatiile in legatura cu dosarul lui Sebastian Ghita, ministrul Tudorel Toader declarand ca este posibil ca.

Anuntul facut de Ministerul Justitiei despre extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia

Ministerul Justitiei a transmis un comunicat de presa cu privire la procedurile de extradare in cazul afaceristului Sebastian Ghita. Cu privire la procedurile referitoare la extradarea lui Ghita.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )