Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

B1 B1,
Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, dupa intrevederea cu premierul desemnat Ludovic Orban ca a cerut punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a. continuă pe B1

Barna ridica miza pentru sustinerea guvernului PNL: adoptarea pana maine a legilor cerute de USR Iesirea din criza nu este mandatul USR

USR cere punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a legii de abrogare a recursului compensatoriu si a celei privind alegerea primarilor si sefilor de consilii judetene in doua tururi. Daca nu se va realiza, inseamna ca nu avem majoritate, inseamna ca nu avem ce sa votam, a declarat Dan Barna. Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine introducerea pe ordinea de zi a proiectelor cerute de USR.

Barna da ultimatum PNL: adoptarea pana maine a legilor cerute de USR. Daca nu se va realiza, inseamna ca nu avem majoritate si nu avem ce vota

Presedintele USR Dan Barna nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban. Barna a solicitat PNL pentru acordarea votului de investitura revenirea la alegerile in doua tururi pentru primari, abrogarea legii recursului compensatoriu si votarea initiativei Fara penali.

Dan Barna sau cum sa te sinucizi politic

Dan Barna, presedintele USR, reuseste in numai patru luni ceea ce nu a reusit niciun alt candidat la prezidentiale: sa isi submineze sansele de a intra in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din luna noiembrie. Daca rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 ii asigura viitorului candidat prezidential al Aliantei 2020 USR PLUS o zestre de 22,36% din numarul total al votantilor si un trend de crestere considerabila, acum, in sondajele de opinie, procentul respectiv s-a diminuat considerabil si continua sa scada. Acesta este rezultatul actiunilor si declaratiilor recente ale liderului USR si urmarea materialului publicat despre Dan Barna de catre jurnalistii de la Rise Project.

DAN BARNA: Proiectele cerute de USR nu au fost introduse pe ordinea de zi a Camerei

Proiectele referitoare la initiativa Fara penali, alegerea primarilor in doua tururi si aborgarea recursului conpensatoriu - solicitate de USR in schimbul sustinerii Guvernului Orban - nu au obtinut luni sustinere in Biroul Permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a plenului, Liderul USR Dan Barna acuza un boicot PSD, UDMR si Pro Romania, in timp ce liderul Pro Romania Victor Ponta ii transmite ca a fost o mica lectie.

Dan Barna conditioneaza votul USR pentru noul guvern: Pana marti pot fi votate in Parlament initiativa Fara Penali si proiectul cu primarii in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, va avea o noua discutie cu premierul desemnat, Ludovic Orban, marti dupa-amiaza, dar ca pana atunci doua dintre propunerile USR, respectiv Fara Penali si primari in doua tururi, ar trebui votate in Parlament.

Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Dan Barna a declarat duminica, la Iasi, ca Alianta USR PLUS isi doreste sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru poza. Dan Barna a spus ca a purtat discutii cu premierul desemnat, Ludovic Orban, in cadrul carora acesta a fost deschis.

USR nu intra la guvernare, dar ia in calcul sustinerea unei guvernari minoritare. Dan Barna: Nu vrem majoritati de carpeala, care sa relanseze PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a precizat ca discuta cu premierul desemnat Ludovic Orban despre posibilitatea de a sustine o guvernare minoritara. in acest context, Dan.

Dan Barna: Guvernarea Orban va fi una slaba. Nu am spus niciodata ca voturile USR sunt punguta cu doi bani

Prezidentiabilul Dan Barna a afirmat vineri seara, la TVR1, ca USR opteaza pentru alegeri anticipate, deoarece Guvernul Orban va fi unul slab, neavand o majoritate stabila. El a adaugat ca voturile USR nu sunt precum punguta cu doi bani, iar negocierile cu PNL pentru investirea noului Guvern continua.

DNA, dosar penal dupa dezvaluirile Rise Project despre Dan Barna Liderul USR: Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema

DNA s-a autosesizat si a deschis dosar penal in rem, adica pentru fapte, in urma anchetei Rise Project privindu-l pe Dan Barna, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV. Liderul USR a declarat, luni seara, ca nu a primit nimic de la DNA si ca daca va fi chemat la audieri nu vede nicio problema.

Liderul USR, confruntat de un iesean pe tema guvernarii. Dan Barna: Eu nu vreau sa intru numai la misto, ca dupa sa zicem ca nu s-a putut sa facem nimic Cetateanul: Noi, poporul, cand o sa contam pentru dumneavoastra, politicienii? (VIDEO)

Un cetatean l-a tras la raspundere, duminica, pe Dan Barna, vizavi de refuzul USR de a intra la guvernare. Prezidentiabilul era la un turneu electoral in Iasi, in cadrul caruia si-a prezentat programul cu care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )