Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dan Barna, afectat de ancheta RISE Project. Cat a scazut in sondaje

B1 B1,
Dan Barna, afectat de ancheta RISE Project. Cat a scazut in sondaje

Dan Barna a scazut de la 19,7% la 18,5% in intentia de vot in luna octombrie, fata de septembrie, arata un sondaj intern USR, efectuat dupa motiunea de cenzura si dupa aparitia anchetei Rise Project despre. continuă pe B1

Contactul narativului prezidential cu realitatea. Studiu de caz: Barna si ancheta RISE Project

Ancheta RISE Project in cazul Barna este pe agenda publica de cateva zile. Evident, reactiile candidatului, ale media si ale institutiilor DLAF) alimenteaza dezbaterea publica.

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

Sondaj USR: cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project Topul prezidentiabililor in sondajul intern al Uniunii

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj, publicat pe un grup intern al partidului.

Digi 24: Ancheta Rise Project. Cum explica Dan Barna implicarea surorii sale intr-un proiect cu finantare europeana de care s-a ocupat

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, la Digi24, ca nu-si face niciun fel de probleme in legatura cu moralitatea sau legalitatea activitatii sale din domeniul proiectelor cu finantare europeana si a explicat cum a ajuns ca sora sa sa fie beneficiara unui astfel de proiect.

Barna sugereaza ca beneficiarul anchetei Rise Project, succes de coordonare mediatica, ar fi Dancila

Liderul USR, Dan Barna, a sugerat, marti seara, la Digi24, ca ancheta Rise Projesct cu privire la contractele sale de consultanta a fost generata de contracandidata sa de la PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, potrivit Mediafax. El a spus ca ancheta a fost un succes de coordonare mediatica.

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Rise Project: Afacerile magnatului Buzaianu in Gambia

In urma cu noua ani, magnatul roman Nicolae Buzaianu si-a extins afacerile in Gambia. S-a imprietenit cu presedintele tarii si impreuna au facut milioane de euro din trafic ilegal cu palisandru, lemn de trandafir o varietate pretioasa folosita intre altele la fabricarea mobilierului de lux sau pentru instrumente muzicale, scrie Rise Project intr-un material de investigatie dedicat afacerilor lui Buzaianu in aceasta tara africana.

Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

PSD sare in apararea lui Dan Barna in cazul anchetei facute de DNA. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este suparat ca un astfel de dosar apare in timpul campaniei electorale. intr-o postare pe Facebook,.

Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situatie comica; domnul Barna a intrat in politica cu tema penalii sa plece din politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, ca situatia lui Dan Barna este comica, intrucat are dosar la DNA, desi a intrat in politica cu tema Fara penali in functii publice. Ponta sustine ca Barna nu este pregatit pentru candidatura la Presedintie.

DAN BARNA: Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )