Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Barna a aflat cine a trimis dosarul sau catre Rise Project

România Liberă România Liberă,
Dan Barna a aflat cine a trimis dosarul sau catre Rise Project

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca jurnalistii de la Rise Project au obtinut intreg dosarul sau de r. continuă pe România Liberă

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii.

Departamentul pentru lupta antifrauda verifica proiectele lui Dan Barna USR: Au mai fost verificari, nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura

Proiectele de incluziune sociala pe bani europeni, care implica firma lui Dan Barna, sunt verificate de catre Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF), potrivit institutiei. in replica, USR spune ca proiectele au mai fost investigate o data si nu s-au gasit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare alta natura. USR apreciaza raspunsul rapid al DLAF - o institutie din cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea Primului-Ministru Viorica Dancila - in aceeasi zi cu solicitarea de informatii a Rise Project, a transmis si Dan Barna.

Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

Dan Barna, presedintele USR, a lansat un apel public, dupa incheierea consultarilor catre presedintele Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate acum, cat PSD este slab, explicand ca un.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Doua proiecte ale lui Dan Barna, anchetate de Departamentul Anti-Frauda. Ce risca prezidentiabilul USR

Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza doua dintre proiectele lui Dan Barna. in aceste conditii, candidatul la alegerile prezidentiale din partea USR risca sa piarda increderea electoratului si sa se aleaga cu un dosar penal, in cazul in care vor fi constatate nereguli in desfasurarea activitatii. Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda ancheteaza proiectele lui .

Sinteza zilei. Lovitura dura pentru Dan Barna

Un material realizat de Rise Project scoate la iveala adevarul despre Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale. Antreprenor de succes la baza, Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri. Aceste.

Dan Barna este un visator. Dar tara nu poate fi condusa cu vise

Frumoase ideile si visele lui Dan Barna. Din pacate nu pot fi puse in practica acum, si nu presedintele are parghiile necesare sa le puna in opera. Dan Barna a gresit adresa. Ma asteptam de la un candidat la presedintie, posibil viitor presedinte, la mai mult discernamant si intelegere a ce se poate si ce nu se poate face in momentul de fata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )