Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Barna: Alianta USR PLUS merge mai departe. Cele aproape 1,4 mil de voturi pe care le-am primit ne obliga sa continuam sa luptam

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Alianta USR PLUS merge mai departe. Cele aproape 1,4 mil de voturi pe care le-am primit ne obliga sa continuam sa luptam

Dan Barna, liderul USR, se arata increzator in evolutia Aliantei USR-PLUS si spune ca voturile primite in primul tur al alegerilor prezidentiale confirma ca trebuie sa lupte in continuare pentru un 2020 i. continuă pe Antena3

Dragos Tudorache: Alianta USR-PLUS va depune plangere penala contra PSD pentru raspandirea de stiri false

Europarlamentarul Dragos Tudorache, membru al Biroului National PLUS, a declarat, vineri, in cadrul unei interventii telefonice la Digi24, ca Alianta USR-PLUS va depune plangere penala dupa ce PSD a raspandit, in mediul online, mesaje false care contin elementele de identitate vizuala ale celor doua formatiuni politice prin care se incearca descurajarea votului pentru Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit stiri. plus.

Tensiuni in Alianta USR-PLUS. Ciolos: Daca am fi reusit sa orientam campania spre proiectul aliantei, nu spre o persoana, poate am fi obtinut un rezultat mai bun

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, considera ca in derularea campaniei prezidentiale au fost lucruri facute bine si lucruri care putea fi facute mai bine atat de candidatul Aliantei USR-Plus, Dan Barna, cat si de catre alianta. Ciolos a declarat ca poate daca aceasta campanie era orientata spre proiectul aliantei care sustine un candidat si nu spre o persoana, care a fost si tinta unor atacuri, atunci poate ar fi fost obtinut un rezultat mai bun.

Dacian Ciolos, informatii de la membrii PLUS. Ce au hotarat cu privire la alianta USR-PLUS

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica, la Cluj, ca, in urma unei consultari interne, rezulta ca cea mai mare parte a membrilor partidului sau isi doreste o continuare a Aliantei USR-PLUS, da.

Alianta USR-PLUS, plangere penala impotriva PSD: E o incercare de denaturare a procesului electoral

Dragos Tudorache, europarlamentar al Aliantei USR PLUS si membru al Biroului National PLUS, a declarat ca Alianta va depune plangere penala dupa ce PSD a raspandit, in mediul online, mesaje false care.

Alianta USR-PLUS sta pe un butoi de pulbere. Sa mai scape de traseistii notorii, macar de cei care au trecut pe la patru partide

USR nu e de acord cu tactica PLUS de a forta discutiile despre unificarea celor doua formatiuni, grabirea desemnarii candidatilor la locale si formarea unui guvern din umbra. Partidul condus de Ciolos e considerat oportunist de unii liderii ai Uniunii si ar avea mai multe probleme, printre care si acceptarea de traseisti, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Ceva trebuie sa se intample in Alianta USR-PLUS

Pe intreaga durata a dupa-amiezei si zilei de marti, toate televiziunile de stiri, crema cremelor ziaristilor si analistilor politici au intors pe toate fetele doua subiecte.

Numaratoarea inversa pentru Dan Barna in fruntea USR a inceput

Incepe numaratoarea inversa pentru Dan Barna si alianta acestuia cu Dacian Ciolos. Dan Barna ar putea pierde functia de presedinte al USR dupa scorul dezastruos din primul tur al alegerilor prezidentiale.

Dan Barna: il votez pe actualul presedinte. Toate stirile despre boicot, inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD

Liderul USR, Dan Barna, spune ca va merge la vot si il va vota pe Klaus Iohannis si ca toate stirile despre boicot sunt inca o minciuna ordinara din sirul de stiri false marca PSD.

Dan Barna critica sistemul de justitie. Ce il nemultumeste pe presedintele USR

Dan Barna, presedintele USR, a afirmat ca, la 32 de ani de la revolta muncitorilor de la Brasov, jus.

DAN BARNA: USR a propus PLUS, eu i-am propus lui Ciolos de la europarlamentare sa facem fuziunea

Liderul USR Dan Barna afirma, dupa ce Dacian Ciolos a vorbit despre fuziunea USR - PLUS, ca USR a propus PLUS, iar el i-a propus lui Ciolos inca de la europarlamentare sa faca fuziunea celor doua partide, el exprimandu-si increderea ca vor trece peste speculatii de moment si se vor concentra pe temele mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )