Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Barna: Ne angajam sa declansam alegeri anticipate odata cu alegerile locale din iunie 2020

Antena3 Antena3,
Dan Barna: Ne angajam sa declansam alegeri anticipate odata cu alegerile locale din iunie 2020

Dan Barna, presedintele USR, Alianta USR PLUS propune factorilor politici relevanti in acest moment, presedintele Romaniei, PNL, UDMR, Grupul Minoritatilor Nationale, PRO Romania si ALDE: Ne. continuă pe Antena3

VIDEO Dan Barna, la interviurile HotNews.ro LIVE: Trebuie anticipate odata cu localele. Fie ramane Guvernul Dancila sa le organizeze, fie avem un guvern tehnic E nevoie de un presedinte prezent nu doar la crize

Alegerile parlamentare anticipate pot reprezenta o solutie, dar constitutionalistii spun ca nu pot fi organizate mai devreme de locale, a afimat luni, la Interviurile HotNews Live, Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale. Dan Barna afirma ca nu pot fi create scenarii in afara legii, iar un alt termen nu e fezabil. in opinia liderului USR, eventualele alegeri anticipate pot fi organizate fie cu Guvernul Dancila in functie, fie de un Guvern tehnic. De asemenea, Dan Barna a spus ca este nevoie de schimbarea vechii clase politice, iar Romania are nevoie de un presedinte prezent si activ in comunitate nu doar la crize, ci prezent zi de zi in comunitate. Cum explica Barna contractele cu statul pe care le-a avut cand lucra in domeniul privatin ce conditii ar accepta Dan Barna, ca presedinte, un premier PSDBarna, despre revizuirea Constitutiei: Una dintre directii este dreptul presedintelui ca, in contextul conflictului cu Parlamentul, sa poata declansa alegeri anticipate.

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate in 6 iunie 2020

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 i.

Dan Barna, reactie dupa ce a fost acuzat ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca sistemul de vot folosit pentru alegerea presedintelui partidului nu permite niciun fel de interferenta pe votul colegilor si a afirmat ca nu exista dictatura i.

Barna si Ciolos forteaza anticipatele: Alianta USR-Plus propune presedintelui Iohannis si opozitiei un pact pentru organizarea de alegeri parlamentare odata cu cele locale

Liderii Aliantei USR-Plus continua demersurile pentru organizarea de alegeri anticipate. Dupa ce au cerut public acest lucru in repetate randuri, Dan Barna si Dacian Ciolos pact politic pentru alegeri anticipate.

BARNA (USR): Alianta USR PLUS propune un pact pentru alegeri anticipate

Alianta USR PLUS propune sefului statului, PNL, UDMR, grupului minoritatilor nationale, Pro Romania si ALDE un pact pentru alegeri anticipate, a declarat presedintele USR, Dan Barna, luni, intr-o conferinta de presa.

Alianta USR-PLUS propune un pact pentru declansarea alegerilor anticipate pe 6 iunie 2020, odata cu alegerile locale

Alianta USR-PLUS propune organizarea de alegeri anticipate odata cu alegerile locale, in data de 6 iunie a anului viitor, Alianta cerand presedintelui Klaus Iohannis, partidelor din opozitie si parlamentarilor sa semneze un pact in acest sens si anuntand ca parlamentarii USR sunt dispusi sa renunte la mandatele lor inainte de terminarea acestora.

Dan Barna, solicitare expresa pentru Klaus Iohannis. Liderul USR, miscare de ULTIM MOMENT dupa propunerile Vioricai Dancila

Dan Barna ii cere, miercuri, lui Klaus Iohannis sa respinga propunerile de ministri facute de Viorica Dancila. intr-o postare pe Facebook, liderul USR cere alegeri anticipate.

Dan Barna (USR): Am ajuns la 200.000 de semnaturi! Dancila se lauda ca a strans peste un milion de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale

Liderul USR Dan Barna anunta, marti, ca a strans 200. 000 de semnaturi, exact numarul prevazut de lege pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Am ajuns la 200. 000 de semnaturi! Va multumesc.

Dan Barna: Mi-as dori ca primul meu act de presedinte sa fie dizolvarea Parlamentului

Liderul USR Dan Barna a declarat, luni, ca vrea ca, daca va fi ales presedinte al Romaniei, primul act pe care sa il demareze sa fie dizolvarea Parlamentului. Pentru asta este pactul pentru anticipate.

Scandal urias in USR! Cosette Chichirau il acuza pe Dan Barna ca a fraudat alegerile interne pentru sefia partidului

Soc in randul militantilor USR, dupa ce alegerea lui Dan Barna ca presedinte al formatiunii este acuzata de catre Cosette Chichirau ca a fost facuta prin frauda. Dan Barna a fost ales printr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )