Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, s-a declarat cu totul de acord ca studentii sa-si plateasca studiile cu ajutorul creditelor

Antena3 Antena3,
Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, s-a declarat cu totul de acord ca studentii sa-si plateasca studiile cu ajutorul creditelor

Dan Barna, candidat la alegerile prezidentiale din 2019, s-a inspirat din filmele americane si s-a gandit cum sa modifice sistemul de invatamant din Romania. intr-un interviu televizat, candidatul USR la pr. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre intrarea lui Dan Barna in cursa pentru Cotroceni: Orice roman care este impotriva PSD ii va acorda votul presedintelui Iohannis chiar din primul tur

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca intrarea liderului USR, Dan Barna, in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului nu va afecta sansele lui Klaus Iohannis de a obtine un nou mandat.

Dan Barna: Chiar e nevoie la Cotroceni de ceea ce inseamna energia si ADN-ul acesta tanar si proaspat al USR-PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca a decis sa candideze la Presedintie pentru a incerca sa faca din Romania tara din care tinerii sa nu mai vrea sa plece. El sustine ca 50 la suta dintre absolventii de liceu isi vad viitorul in afara tarii, un indicator dureros care va face ca, in 20 30 de ani, sa fim o tara vai de capul nostru.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

Basescu: Iohannis va avea mari probleme daca Barna intra in turul 2, pentru ca electoratul PSD va vota impotriva sa. Eu nu spun ca el a facut rau. Si eu i-as fi ciomagit de cate ori puteam (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis va avea mari probleme in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca va ajunge sa-l infrunte pe Dan Barna, candidatul aliantei.

Andrei Caramitru: Daca PSD nu intra in turul 2, vom vedea o implozie a lor si colaps la locale si parlamentare. Putem arunca acest partid la lada de gunoi a istoriei! Mesaj pentru PNL

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, a explicat de ce USR si PLUS au decis sa aiba candidat propriu la prezidentiale si nu sa-l sustina pe Klaus Iohannis. Caramitru sustine ca e o minciuna.

Dumitru Buzatu: Tandemul Barna-Ciolos e superb! Sper ca Cel de Sus sa-i lumineze pe romani...

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat in stilul caracteristic tandemul Dan Barna presedinte-Dacian Ciolos premier, al aliantei USR-PLUS. E un tandem superb domnul Barna si cu domnul Ciolos! Sper ca C.

Dan Barna, atac la Teodorovici: Cu astfel de exemple de politicieni plecam in galop spre Evul Mediu

Presedintele USR, Darn Barna, a comentat luni seara la Digi24 afirmastia ministrului de Finante Eugen Teodorovici care a precizat ca tinerii ar trebui sa fie obligati sa ramana in tara dupa terminarea studiilor universitare si sa lucreze in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )