Libnet.ro
UNICEF

17:30

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit. continuă pe Ziarul Bursa

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: Este o nedreptate majora

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta o nedreptate majora fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare - asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura.

MIRACOL SAU BLESTEM?! Sangele de aur, cea mai RARA grupa de SANGE din lume. VEZI AICI daca si tu te afli printre ACESTI OAMENI

Sangele de aur este cea mai rara grupa de sange din lume. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) in toata lumea exista putin.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Dan Barna: Chiar e nevoie la Cotroceni de ceea ce inseamna energia si ADN-ul acesta tanar si proaspat al USR-PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca a decis sa candideze la Presedintie pentru a incerca sa faca din Romania tara din care tinerii sa nu mai vrea sa plece. El sustine ca 50 la suta dintre absolventii de liceu isi vad viitorul in afara tarii, un indicator dureros care va face ca, in 20 30 de ani, sa fim o tara vai de capul nostru.

Ludovic Orban, despre intrarea lui Dan Barna in cursa pentru Cotroceni: Orice roman care este impotriva PSD ii va acorda votul presedintelui Iohannis chiar din primul tur

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca intrarea liderului USR, Dan Barna, in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului nu va afecta sansele lui Klaus Iohannis de a obtine un nou mandat.

Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, s-a declarat cu totul de acord ca studentii sa-si plateasca studiile cu ajutorul creditelor

Dan Barna, candidat la alegerile prezidentiale din 2019, s-a inspirat din filmele americane si s-a gandit cum sa modifice sistemul de invatamant din Romania. intr-un interviu televizat, candidatul USR la pr.

De ce viata lui Meghan Markle la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana

Meghan Markle, intens criticata pentru aparitiile ei publice, rezista cu stoicism in fata parerilor oamenilor si chiar actioneaza dupa cum doreste, desi incalca protocolul. De protocol a fugit si printesa Diana, dar situatia a stat diferit in cazul ei. De ce viata lui Meghan la Palat este mult mai grea decat cea a Printesei Diana.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Statul roman le datoreaza 95 de miliarde de lei bancilor. Romania, una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat

Statul roman este dator la banci cu 95 de miliarde de lei, iar acelasi raport anual al BNR arata ca Romania este una dintre tarile cu cea mai ridicata expunere a sistemului bancar fata de stat, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )