Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Barna cere un guvern cu puteri depline, care sa poata lupta cu Coronavirusul

România Liberă România Liberă,
Dan Barna cere un guvern cu puteri depline, care sa poata lupta cu Coronavirusul

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Romania are nevoie de un guvern cu puteri depline care sa . continuă pe România Liberă

Dan Barna: Trebuie sa punem rapid punct crizei politice si sa instalam un guvern cu puteri depline care sa gestioneze situatia provocata de coronavirus

Liderul USR, Dan Barna, spune ca Romania are nevoie de un guvern stabil care sa poata sa gestioneze cu responsabilitate si autoritate situatia generata de raspandirea coronavirusului. El spune ca, desi USR are in continuare rezerve fata de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Citu, trebuie pus rapid punct crizei politice.

DAN BARNA: Romania are nevoie de un guvern stabil

Presedintele USR, Dan Barna, a scris o postare pe Facebook prin care considera ca Romania are nevoie de un guvern cu puteri depline care sa poata sa gestioneze cu responsabilitate si autoritate situatia generata de raspandirea coronavirusului.

Dan Barna: Romania are nevoie de un guvern stabil

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca Romania are nevoie de un guvern stabil, intrucat auprapunerea unei.

Dan Barna, despre votarea Guvernului Citu: Am intrebat la PNL daca isi voteaza sau nu acest guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a evitat sa spuna in mod clar daca parlamentarii partidului pe care il .

Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda. Reactia liderului USR

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, joi, ca sora a fost audiata, in cadrul verificarilor deschise de care Departamentul pentru Lupta Antifrauda, la fosta sa firma. Sunt optimist ca in saptamanile viitoare acest lucru se va inchide, a spus Barna, precizand ca este dispus sa clarifice orice situatie daca va fi chemat la audieri.

Sora lui Dan Barna, audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda

Sora lui Dan Barna a fost audiata de Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care s-a autosesizat si verifica proiectele derulate in trecut de firma lui Dan Barna. Anuntul a fost facut chiar de presedintele USR, care a precizat ca nu are niciun dosar la DNA.

Sora lui Dan Barna, audiata: Am incredere ca se va ajunge la un final

Dan Barna sustine ca sora sa a fost chemata la audieri si ca-i este verificata activitatea anterioara de mai multe institutii.

Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga. Ministrul Bolos (PNL), acuzat de Dan Barna (USR) de conflict de interese

Seful USR, Dan Barna, l-a acuzat, joi, in Parlament, pe ministrul interimar al Fondurilor Europene, Marcel Bolos PNL), de conflict de interese, acesta din urma aparandu-se spunand Nu-s nebun sa pun in dificultate o tara intreaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )