Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dan Barna: Daca PSD va forta investirea Guvernului Orban II, principalul obiectiv va fi alegerea primarilor in doua tururi

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Daca PSD va forta investirea Guvernului Orban II, principalul obiectiv va fi alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca a convenit cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca, daca PSD va forta investirea Cabinetului si nu se va ajunge la alegeri anticipate, principalul obiectiv al guvernului Orban II sa fie alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, marti, ca PSD ia in calcul sa nu participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II, pana la raspunsul CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban.

DAN BARNA, DUPA DISCUTII CU ORBAN: Perspectiva este una foarte clara

Liderul USR, Dan Barna, afirma, dupa discutii cu premierul Ludovic Orban, ca perspectiva este foarte clara: sa picam aceasta prima propunere de Guvern care se afla acum pe masa Parlamentului, pentru a ajunge la cea de-a doua nominalizare, care la randul ei fiind respinsa, sa intram in ceea ce asteapta toata Romania, respectiv alegeri anticipate.

Ludovic Orban a anuntat data la care se va vota pentru investirea Guvernului

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca audierile ministrilor vor avea loc saptamana viitoare, iar votul pentru investirea Guvernului se va desfasura pe 24 februarie.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

DAN BARNA: Deciziile luate sambata spun ca vom avea fuziune dupa alegerile parlamentare

Presedintele USR Dan Barna spune ca in urma deciziilor luate sambata de partidul pe care il conduce si de reprezentantii Plus, fuziunea dintre cele doua formatiuni va avea loc dupa alegerile parlamenntare, conditia USR, fiind preluarea brandului partidului, deja confirmat in politica din Romania.

Consiliul Legislativ a avizat negativ 21 din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban Seful SGG: Sunt avize politice

Consiliul Legislativ a avizat negativ 21 din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a guvernului Orban. Motivul invocat a fost ca guvernul a fost demis pe 5 februarie, data la care a fost inregistrata cererea de aviz, a declarat pentru HotNews. ro, seful SGG, Antonel Tanase. El a precizat ca, cu exceptia a patru ordonante, restul vor fi transmise Monitorului Oficial spre publicare.

Atac al unui fost ministru PSD asupra Guvernului Orban: Ati gasit ceva asemanari cu dictatura?

Fostul ministru al Muncii Marius Budai ii acuza pe liberali ca se cred intangibili si sugereaza ca acestia ar avea tendinte dictatoriale. Atacul social-democratului vine in contextul in care premierul demisionar Ludovic Orban a declarat ieri ca Consiliul Legislativ ar trebui schimbat.

incepand de azi, naveta elevilor cu trenul nu va mai fi decontata din cauza ordonantei Guvernului Orban

Scurt pe doi, citind OUG 152020 pe care Guvernul Orban a adoptat-o la ceas de seara martea trecuta ca sa modifice Legea educatiei, publicata abia azi in Monitorul Oficial, putem spune fara exagerare ca au nenorocit naveta elevilor. Cine? Premierul Orban si toti cei care au contrasemnat ordonanta: Raluca Turcan, Monica Anisie, Ion Stefan, Florin Citu si Lucian Bode.

Ilegalitate majora la varf, in ultima sedinta a Guvernului Orban! Avizele pentru 21 de ordonante de urgenta, cerute dupa adoptare

Planurile lui Ludovic Orban pentru anticipate ar putea sa fie aruncate in aer complet. in aer sunt si ordonantele de urgenta din noaptea minunilor guvernamentale.

Planul din spatele picarii Guvernului Orban. Cine a batut palma si care a fost miza intelegerii

Doua teorii incendiare explica graba cu care s-a ajuns la motiunea de cenzura prin care a fost demis Guvernul Orban, care a aprobat 25 de ordonante de urgenta cu doar o seara inainte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )