Libnet.ro
UNICEF

18:15

Atac al unui fost ministru PSD asupra Guvernului Orban: Ati gasit ceva asemanari cu dictatura?

Adevărul Adevărul,
Atac al unui fost ministru PSD asupra Guvernului Orban: Ati gasit ceva asemanari cu dictatura?

Fostul ministru al Muncii Marius Budai ii acuza pe liberali ca se cred intangibili si sugereaza ca acestia ar avea tendinte dictatoriale. Atacul social-democratului vine in contextul in care premierul demisionar Ludovic Orban a declarat ieri ca Consiliul Legislativ ar trebui schimbat. continuă pe Adevărul

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban, publicata in Monitorul Oficial

Prima din cele 25 de ordonante adoptate in ultima sedinta a Guvernului Orban a fost publicata, joi seara, in Monitorul Oficial. Este vorba despre un act normativ privind statutul politistilor din penitenciare.

Barna: Votam impotriva investirii guvernului Orban, ramanem consecventi pe strategia de anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota investirea Guvernului Orban 2, ramanand consecventi pe obiectivul principal, acela de a ajunge la alegeri anticipate.

BVB Bursa, indiferenta la demiterea Guvernului Orban

Transfer cu aproape 1% din SIF Transilvania Bursa de Valori Bucuresti BVB) a ramas indiferenta la demiterea Guvernului Orban, ieri, toate cosurile de actiuni ale pietei noastre de capital inregistrand cresteri, indicele BET revenind peste nivelul de 10. 000 de puncte.

PSD reclama ordonantele Guvernului Orban la toate institutiile europene

PSD a reclamat presedintelui Comisiei Europene, Comisiei de la Venetia siliderului Socialistilor europeni modul in care guvernul PNL a adoptat cele 25 de ordonante de urgenta.

Motiunea de cenzura a trecut. Care este traseul guvernului Orban de acum!

Guvernul Orban are acum atributii limitate. Nu mai poate da ordonante de urgenta si nici semna acte importante. Care sunt sarcinile Cabinetului Orban pana la numirea unui nou Guvern.

Temele nefacute ale Guvernului Orban: reformarea guvernului paralel al lui Dragnea, Comisia de Prognoza

Guvernul Orban a demarat, inainte sa fie demis, un proiect de reformare a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, institutie care devenise un guvern paralel al lui Liviu Dragnea, insa el nu a apucat sa fie aprobat. Astfel, nu au fost respectate promisiuni importante, precum cea potrivit careia Comisia nu se va mai ocupa de investitiile in parteneriat public-privat.

Planul din spatele picarii Guvernului Orban. Cine a batut palma si care a fost miza intelegerii

Doua teorii incendiare explica graba cu care s-a ajuns la motiunea de cenzura prin care a fost demis Guvernul Orban, care a aprobat 25 de ordonante de urgenta cu doar o seara inainte.

Toate scenariile sunt posibile dupa caderea guvernului Orban

La capatul zilei de ieri am dobandit doar doua certitudini. Caderea guvernului condus de dl. Ludovic Orban cu zdrobitorul scor de 261 de voturi in favoarea motiunii de cenzura si punerea definitiva a crucii pe ideea alegerilor locale in doua tururi de scrutin. Mai departe nimic nu este sigur. Viata politica si, foarte posibil, si cea economica a Romaniei, este de acum incolo deschisa tuturor scenariilor posibile.

AVOCATUL POPORULUI: Ordonantele guvernului Orban, atacate la Curtea Constitutionala

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala cele 25 de ordonante de urgenta adoptate, intr-o singura sedinta, inainte de demitere, de guvernul Orban.

Protestul magistratilor amana procesul unui fost ofiter SRI. 13 februarie, ziua Z pentru Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi judecat in complet de divergenta pe data de 13 februarie, deoarece magistratii Curtii de Apel Bucuresti continua protestele fata de decizia Cabinetului Orban de a le elimina pensiile de serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )