Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dan Barna, despre protestul din Capitala: Membrii nostri vor fi acolo. Nu facem campanie.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Barna, despre protestul din Capitala: Membrii nostri vor fi acolo. Nu facem campanie.

Presedintele USR, Dan Barna, a transmis in legatura cu protestul de sambata din Capitala, ca membrii partidului vor fi prezenti la eveniment, dar nu vor face campanie electorala si nu vor strange semnaturi. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Barna, despre USR-PLUS: Obiectivul va fi sa ajungem la o fuziune, pentru ca e greu sa guvernezi pe bucatele

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca obiectivul aliantei politice USR-PLUS este de a ajunge la o fuziune, intr-un timp mai scurt sau mai lung, pentru ca este greu sa guvernezi pe bucatele. Barna spune ca a fost desemnat candidatul Aliantei pentru Presedintie pentru ca are un potential mai mare de crestere decat Dacian Ciolos.

Dan Barna anunta ca USR va participa la protestul din Piata Victoriei, insa nu va face campanie: 10 august este despre respectul Romaniei de pretutindeni

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat sambata pe Facebook ca membrii formatiunii vor participa la protestul organizat in Piata Victoriei insa nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie. Barna a explicat apoi ca 10 august a devenit o zi simbol al respectului fata de romanii de pretutindeni.

Barna anunta ca membrii USR vor participa la protestul din Piata Victoriei: Nu vom strange semnaturi si nu vom face campanie

Presedintele USR, Dan Barna, a scris, sambata, pe Facebook, ca membrii formatiunii vor fi in Piata Victoriei, printre cetateni, la protestul de comemorarea evenimentelor care au avut loc anul trecut, pe 10 august. Nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie, a scris Barna, care a subliniat ca nu crede ca exista convertire mai rapida a datei in simbol precum in cazul lui 10 august.

USR vine la protestul din Piata Victoriei. Dan Barna: Nu vom strange semnaturi in piata si nu vom face acolo campanie

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca membrii formatiunii sale vor fi prezenti sambata seara la protestul din Piata Victoriei care are loc cu ocazia implinirii unui an de la evenimentele violente de la.

DAN BARNA: Data de 10 august - devenita un simbol

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat sambata ca data de 10 august, legata de violentele de la protestul de anul trecut, devine un simbol, asa cum s-a intamplat si cu alte evenimente din istorie - 1 decembrie, 9 mai, 24 ianuarie sau 22 decembrie.

DAN BARNA: Klaus Iohannis reprezinta vechea clasa politica care a adus Romania aici

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca daca el ar fi fost presedintele Rominiei, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca acolo nu a fost vorba despre greseala unui om, ci despre o problema de sistem, iar masurile care trebuie luate trebuie sa modifice modul de a gandi.

VIDEO Dan Barna, clarificari despre afirmatia ca daca ar fi fost presedinte nu s-ar fi intamplat cazul Caracal: A fost scoasa din context

Dan Barna aduce clarificari pe Facebook in urma controverselor generate de afirmatia potrivit careia daca el ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Liderul USR sustine ca declaratia sa a fost scoasa din context si incearca sa explice ca nu crede ca daca ar fi presedinte nu s-ar mai intampla nicio nenorocire in Romania, dar crede ca presedintele, care conduce CSAT, se poate asigura ca institutiile care se ocupa de siguranta publica a cetatenilor functioneaza cum trebuie.

Pavel Popescu (PNL), despre Dan Barna: Omul e mincinos sau nebun? Liberalul propune campania fara nebuni in functii publice

Deputatul PNL Pavel Popescu il taxeaza pe liderul USR, Dan Barna, dupa ce acesta din urma a afirmat aseara ca daca era presedinele tarii nu s-ar fi intamplat tragedia de la Caracal. Decideti voi: omul e mincinos sau nebun?, intreaba retoric liberalul si aminteste de o propunere legislativa a acestuia, faranebuni, care prevede ca pentru inregistrarea la un scrutin electoral candidatul sa fie nevoit sa prezinte un aviz psihologic.

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

Oreste Teodorescu, despre Dan Barna dupa declaratia privind tragedia din Caracal: Parca purtati treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii cu lac alb ai lui Serban Nicolae

Oreste Teodorescu l-a criticat dur pe Dan Barna, dupa ce prezidentiabilul USR-PLUS a afirmat ca ii place sa creada ca, daca ar fi fost el presedinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Detalii AICI).

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )