Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dan Barna, despre votul la motiunea de cenzura:Se poarta negocieri grele pentru cumpararea constiintei unor oameni

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, despre votul la motiunea de cenzura:Se poarta negocieri grele pentru cumpararea constiintei unor oameni

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca situatia votului la motiunea de cenzura va fi volatila pana in ultimul moment, aratandu-se convins ca se va negocia si in aceasta noapte pentru cumpararea constiintei unor oameni. Barna se declara optimist si spune ca cel putin trei PSD-isti au promis ca vor vota motiunea. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre motiune: Situatie volatila este pana in ultimul moment. imi pastrez optimismul

Liderul USR Dan Barna a afirmat miercuri seara, la Digi 24, referitor la motiunea de cenzura, ca situatia este volatila pana in ultimul moment, referindu-se la parlamentarii PSD care au revenit in partid, insa isi pastreaza optimismul ca cei 240 de alesi vor avea suficienta constiinta sa voteze pentru caderea Guvernului, potrivit Mediafax.

Dan Barna, despre propunerea de comisar european: Romania sa trimita oameni de care sa fim mandri, nu doar sa care tagarte si sacose de cumparaturi

Candidatul USR pentru Presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat, marti seara, ca este nevoie ca Romania sa faca o propunere pentru functia de comisar european care sa nu ne mai faca de ras, care sa ne faca mandri si care nu doar sa care tagarte si sacose de cumparaturi. relateaza news. ro.

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea.

Dan Barna: Astazi, Parlamentul da bacalaureatul politic in fata cetatenilor

Presedintele USR, Dan Barna, a apreciat joi ca votul la motiunea de cenzura reprezinta un bacalaureat politic al Parlamentului, adaugand ca prim-ministrul Viorica Dancila conduce unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii.

Dan Barna, la Europa FM: N-as pune mana-n foc ca motiunea va trece, sunt pur si simplu reticent

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti seara la Europa FM ca nu este ferm convins ca motiunea de cenzura la adresa cabinetului Dancila, care va fi dezbatuta si supusa votului joi, va trece de votul Parlamentului.

Dan Barna, daca motiunea de cenzura va trece: Nu vom vota niciun Executiv din care sa faca parte PSD. Vom sustine un Guvern minoritar al liberalilor. PNL-USR este o foarte buna alianta care poate sa conduca Romania dupa alegeri

Liderul USR, Dan Barna, a dat detalii despre cum va actiona formatiunea pe care o conduce in cazul in care motiunea de cenzura de joi impotriva Guvernului Dancila va trece. Barna spune ca USR nu va sustine .

Dan Barna: Nu bag mana in foc ca motiunea va trece. Victor Ponta nu e o optiune de a guverna impreuna

Presedintele USR, Dan Barna, si-a aratat din nou sustinerea pentru organizarea alegerilor anticipate. intr-o interventie pentru Europa FM, acesta a mai explicat ca nu baga mana in foc ca motiunea de cenzura va trece, motivand ca una se promite si alta se voteaza. Totodata, Barna e exclus varianta unei guvernari alaturi de Pro Romania. E ca si cum am da o noua sansa PSD, a adaugat liderul USR.

Dan Barna (USR): Eu n-as pune mana in foc ca motiunea va trece Guvernul Dancila se confrunta, joi, cu cel mai greu test de la investire

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, este reticent in ceea ce priveste succesul motiunii de cenzura, desi subliniaza ca exista premisele ca ea sa fie adoptata la.

Dan Barna: Una e ceea ce se promite, alta e ceea ce se intampla in dimineata votului. N-as pune mana in foc ca motiunea va trece

Presedintele USR,Dan Barna, a declarat la Europa FM ca nu este cu adevarat convins ca motiunea de cenzura impotriva GuvernuluiDancila va trece de votulParlamentului. Una e ceea ce se.

Dan Barna vrea cu orice pret alegeri anticipate in 2020

Liderul USR, Dan Barna, vrea alegeri anticipate cu orice pret, in 2020. Convins ca motiunea de cenzura va trece, candidatul USR la prezidentiale va merge la Cotroceni cu pactul propus de alianta USR PLUS pentru a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )