Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Antena3 Antena3,
Dan Barna, dupa ce a trecut motiunea de cenzura: Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, sustine ca votul dat pentru adoptarea motiunii de cenzura nu a fost unul impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere, ci a fost unul pentru rezolvarea. continuă pe Antena3

Dan Barna, despre votul la motiunea de cenzura:Se poarta negocieri grele pentru cumpararea constiintei unor oameni

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca situatia votului la motiunea de cenzura va fi volatila pana in ultimul moment, aratandu-se convins ca se va negocia si in aceasta noapte pentru cumpararea constiintei unor oameni. Barna se declara optimist si spune ca cel putin trei PSD-isti au promis ca vor vota motiunea.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegeri anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a cazut Guvernul Dancila: Din acest moment se deschid caile catre alegerile anticipate

Parlamentul Romaniei a trecut astazi examenul de maturitate, prin adoptarea motiunii de cenzura, spune Dan Barna. Presedintele USR a declarat ca din acest moment Romania are drumul deschis catre alegeri.

Dan Barna, dupa ce a PICAT Guvernul: USR sustine ALEGERI ANTICIPATE in februarie sau martie. Acest lucru da incredere romanilor Nu am votat impotriva lui Dancila ca sa vina Ponta la putere (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, dupa ce Guvernul Dancila a picat, ca partidul pe care il conduce sustine alegerile anticipate. Dizolvam parlamentul, iar in februarie sau martie puteam organiza.

Dan Barna, dupa anuntul ca Victor Ponta vrea un nou guvern cu PSD: Vom vota impotriva premierului-calamitate Dancila, dar nu vom gira o guvernare a oamenilor care ne-au adus in situatia de azi

Dan Barna a precizat, luni, ca desi USR va vota impotriva Vioricai Dancila premierul-calamitate, nu va gira un alt guvern compus din oamenii care ne-au adus in situatia de azi. Declaratia.

Dan Barna, dupa motiune: Vom merge cu pactul pentru anticipate

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca partidul va sustine, la consultarile de la Cotroceni, varianta alegerilor anticipate.

Mircea Badea l-a facut PRAF pe Barna, dupa GAFA candidatului la prezidentiale

Mircea Badea a ras de Dan Barna, dupa ce candidatul la prezidentiale i-a cerut demisia Vioricai Dancila cu o zi inainte de votul de la motiunea de cenzura. Mircea Badea a zis despre Badea ca ramane fara .

Dan Barna, daca motiunea de cenzura va trece: Nu vom vota niciun Executiv din care sa faca parte PSD. Vom sustine un Guvern minoritar al liberalilor. PNL-USR este o foarte buna alianta care poate sa conduca Romania dupa alegeri

Liderul USR, Dan Barna, a dat detalii despre cum va actiona formatiunea pe care o conduce in cazul in care motiunea de cenzura de joi impotriva Guvernului Dancila va trece. Barna spune ca USR nu va sustine .

Dan Barna: Una e ceea ce se promite, alta e ceea ce se intampla in dimineata votului. N-as pune mana in foc ca motiunea va trece

Presedintele USR,Dan Barna, a declarat la Europa FM ca nu este cu adevarat convins ca motiunea de cenzura impotriva GuvernuluiDancila va trece de votulParlamentului. Una e ceea ce se.

Dan Barna: Nu bag mana in foc ca motiunea va trece. Victor Ponta nu e o optiune de a guverna impreuna

Presedintele USR, Dan Barna, si-a aratat din nou sustinerea pentru organizarea alegerilor anticipate. intr-o interventie pentru Europa FM, acesta a mai explicat ca nu baga mana in foc ca motiunea de cenzura va trece, motivand ca una se promite si alta se voteaza. Totodata, Barna e exclus varianta unei guvernari alaturi de Pro Romania. E ca si cum am da o noua sansa PSD, a adaugat liderul USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )