Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

B1 B1,
Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca i-a transmis liderului PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii pe care au avut-o marti ca, din punctul sau de vedere, Gabriela Firea poate fi infranta la alegerile. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu liderul USR, Dan Barna, ca a discutat cu acesta si despre o non-beligeranta intre cele doua formatiuni in perspectiva alegerilor locale.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Dan Barna: Premierul Orban a spus ca va sustine initiativa noastra de a creste numarul de senatori si deputati ai diasporei in Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca un lucru foarte important pentru partidul pe care il reprezinta ar fi ca mai multi senatori si deputati sa reprezinte diaspora in Parlament, in conditiile in care ap.

Ludovic Orban, despre candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile locale: Este prematur sa abordam subiectul

Ludovic Orban a afirmat, marti, ca a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, insa e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subinteles dupa vot: Nu e o garantie, e o speranta!

Dan Barna a votat la Sibiu, la turul doi al alegerilor prezidentiale. Liderul USR le-a spus jurnalistilor ca a votat pentru ca Dosarul 20 August sa fie finalizat si pentru ca.

VIDEO Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la iesirea de la urne, ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa.

Europarlamentar PSD, ipoteza bomba: Cine l-a ingropat, de fapt, pe Dan Barna. Devorarea USR continua!

Europarlamentarul PSD Cristian Terhes scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale dupa ce 12% dintre alegatorii sai au migrat la Klaus Iohannis, dupa aparitia.

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, la iesirea de la vot: Am toata increderea ca, la finalul zilei, avem din nou speranta de o Romanie care se modernizeaza

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat increzator, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca romaniivor avea sansa lao Romanie care se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )