Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu liderul USR, Dan Barna, ca a discutat cu acesta si despre o non-beligeranta intre cele doua formatiuni in perspectiva alegerilor locale. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

Ludovic Orban, despre candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile locale: Este prematur sa abordam subiectul

Ludovic Orban a afirmat, marti, ca a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, insa e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

Dan Barna, dupa intalnirea cu Ludovic Orban: I-am spus ca Gabriela Firea poate fi infranta doar cu candidat unic al opozitiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca i-a transmis liderului PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii pe care au avut-o marti ca, din punctul sau de vedere, Gabriela Firea poate fi infranta la alegerile.

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Dan Barna: Premierul Orban a spus ca va sustine initiativa noastra de a creste numarul de senatori si deputati ai diasporei in Parlament

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca un lucru foarte important pentru partidul pe care il reprezinta ar fi ca mai multi senatori si deputati sa reprezinte diaspora in Parlament, in conditiile in care ap.

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Dacian Ciolos, despre turul doi: Sustinatorii lui Dan Barna au influentat in mod decisiv rezultatul

Dacian Ciolos a declarat duminica seara, la Digi 24, ca sustinatorii aliantei USR-PLUS si ai lui Dan Barna au influentat in mod decisiv rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. El a adaugat ca alegerile parlamentare anticipate ar trebui sa devina un subiect serios pentru partide.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )