Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

B1 B1,
Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia prim-ministrului Viorica Dancila in contextul in care odat a cu plecarea ALDE de la guvernare, guvernul a pierdut majoritatea parlamentara. ii cer. continuă pe B1

Ramona Bruynseels, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Avem nevoie de un guvern apolitic!

Ramona Bruynseels a facut o scurta declaratie, dupa retragerea ALDE de la guvernare. Solutia candidatului la alegerile prezidentiale este una singura: Romania are nevoie de un guvern apolitic, condus de o.

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

Surse: PSD vrea sa negocieze cu UDMR, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Daca ALDE iese de la guvernare, PSD ar putea incerca sa ii readuca de partea sa pe parlamentarii UDMR. Potrivit unor surse politice, social democratii au in plan mai multe intalniri in acest sens cu liderii.

Lia Olguta Vasilescu, dupa iesirea ALDE de la guvernare: Fiecare cum isi asterne asa doarme. Azi nu am votat nici pro, nici contra in CEX

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, sugereaza intr-un mesaj publicat pe Facebook ca romanii ar trebui sa se teama de o eventuala iesire a PSD de la guvernare, pentru ca PNL si USR vor trece la.

Dan Barna, catre Dancila: Va invit la Iasi sa facem prima dezbatere din campania asta in strada

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dancila, intr-un mesaj postat pe Facebook, duminica, la Iasi, pentru a face in strada prima dezbatere din campania pentru prezidentiale, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR ca nu merge in randul oamenilor.

Dan Barna, despre Rusia si China. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale, scenariu pesimist

Dan Barna, presedintele URS, a fost prezent vineri, la Suceava, pentru a participa la deschiderea cabinetului parlamentarului USR Emanuel Ungureanu si pentru a se intalni cu fanii formatiunii politice pe care o reprezinta. Candidatul la prezidentiale al Aliantei USR-PLUS a avut un discurs in cadrul caruia a creionat un scenariu pesimist. Dan Barna, candidatul USR-PLUS .

DAN BARNA, DESPRE LIPSA AUTOSTRAZII IN MOLDOVA: Presedintele nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

DAN BARNA: Doamna Dancila, va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere, in mijlocul oamenilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dancila, la Iasi, sa participe la o prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidentiale.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

Dan Barna, despre lipsa autostrazii in Moldova: Presedintele nu cara galeti cu asfalt, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )