Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ramona Bruynseels, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Avem nevoie de un guvern apolitic!

Antena3 Antena3,
Ramona Bruynseels, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Avem nevoie de un guvern apolitic!

Ramona Bruynseels a facut o scurta declaratie, dupa retragerea ALDE de la guvernare. Solutia candidatului la alegerile prezidentiale este una singura: Romania are nevoie de un guvern apolitic, condus de o. continuă pe Antena3

Surse: PSD vrea sa negocieze cu UDMR, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Daca ALDE iese de la guvernare, PSD ar putea incerca sa ii readuca de partea sa pe parlamentarii UDMR. Potrivit unor surse politice, social democratii au in plan mai multe intalniri in acest sens cu liderii.

Lia Olguta Vasilescu, dupa iesirea ALDE de la guvernare: Fiecare cum isi asterne asa doarme. Azi nu am votat nici pro, nici contra in CEX

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, sugereaza intr-un mesaj publicat pe Facebook ca romanii ar trebui sa se teama de o eventuala iesire a PSD de la guvernare, pentru ca PNL si USR vor trece la.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Tariceanu, despre refuzul Ramonei Manescu de a demisiona de la Externe, dupa ce ALDE a iesit de la guvernare: Cine nu respecta regulile, suporta consecintele (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a comentat, luni, zvonurile potrivit carora Ramona Manescu nu si-ar da demisia de la Ministerul de Externe, dupa ce ALDE a decis iesirea de la guvernare. Liderul partidului a mentionat.

Mihai Fifor, declaratie dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la Guvernare: Exista si varianta sa intram in opozitie, dar nu asta am decis azi

Mihai Fifor a facut primele declaratii dupa ce ALDE si-a anuntat retragrea de la guvernare. Trebuie sa avem o intalnire cu colegii parlamentari, la sfarsitul saptamanii. Noi ne-am asumat, fata de.

Tariceanu, dupa ce ALDE a anuntat ca iese de la guvernare: Consider ca ar trebui sa ne despartim civilizat. il vom sustine pe Mircea Diaconu

Calin Popescu Tariceanu a facut declaratii, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Liderul ALDE sustine ca Colegii au luat hotararea de a renunta la continuarea guvernarii alaturi de PSD. Nu este o.

Prima reactie din PSD dupa decizia ALDE de a iesi de la Guvernare: imi este foarte greu sa cred

ALDE ar putea decide la ora 16:00 sa rupa coalitia si sa paraseasca guvernul, potrivit surselor politice. Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3, ca in ceea ce priveste.

Ludovic Orban, dupa ce ALDE a hotarat sa treaca in Opozitie: Guvernul Dancila sa isi depuna demisia

Ludovic Orban a facut o declaratie de presa referitoare la Guvernul Dancila, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Astazi am luat decizia de a demara procedurile de depunere a unei motiuni de cenzura importica.

Ludovic Orban (PNL), dupa anuntul ca ALDE paraseste coalitia majoritara: Premierul Dancila sa demisioneze, iar PSD sa plece de la guvernare. Initiem motiunea la inceputul sesiunii parlamentare (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie, dupa ce ALDE, prin vocea liderului sau, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se retrage din coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )